FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ultimele detalii din interiorul Craiovei: noi teste pentru Covid-19

Craiova este liderul din Liga 1
Craiova este liderul din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 15:33 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 19:48

Jucătorii și staff-ul Craiovei au făcut noi teste de coronavirus, la inițiativa clubului, cel mai probabil apelând la varianta rapidă a acestora. 

Craiova ia măsuri de precauție, după ce luni, team-managerul Lucian Pretorian a fost găsit „pozitiv” la testul pentru coronavirus și apoi internat în spital. Vor mai face un rând de teste și vineri, așa cum s-a convenit cu LPF, potrivit informațiilor GSP.ro.

Astra - Craiova nu se mai joacă sâmbătă

Antrenorul Cristiano Bergodi, al cărui test a fost neconcludent luni, a ieșit „negativ” la testul rapid pentru coronavirus de marți. Vineri e cel convenit cu LPF, FRF și DSP, cel stabilit în protocolul sanitar în cazul apariției unui caz de COVID-19 la echipă.

De asemenea, meciul Craiovei cu Astra Giurgiu, programat inițial sâmbătă 25 iulie, a fost mutat pentru miercuri, 29 iulie.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce șansă pentru Craiova: se văd grupele Europa League! Posibile adversare + o șansă mare pentru play-off

Viitorul, afectată de situația de la Dinamo! Mesajul transmis de Gică Popescu + Cine vrea să ia campionatul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  23 Iulie 2020, 08:49
Postat de ironicc pe 22 Iulie 2020, 17:39

sa cada pe voi prazarilor tot ce ati dorit CFR-ului ...sa vedeti si voi cum e ....prazu nu-i ca ceapa dar Craiova e Olguta! sila de voi si de cei care gandesc ca voi , marele jucator Cartu ce facea bale cafenii la tv sa se opreasca Liga 1 ....64 de ani irositi degeaba de acest mare jucator

Daca spui ca sorin cartu nu a fost mare fotbalist, singurul care a trait degeaba esti tu... cauta pe youtube si ai sa vezi ce fotbalist a fost... cand antrena cfr-ul era si fost mare fotbalist si mare antrenor...

pittt
pittt  •  22 Iulie 2020, 23:15

Atata timp cat campionatul nu se termina pe teren, nu poate fi declarata o campioana. Orice regula inventata acum in timpul jocului nu are cum sa fie corecta. Campioana nu poate fi stabilita in birou cu reguli stabilite acum.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Iulie 2020, 22:36
Postat de tonny_dew pe 22 Iulie 2020, 16:55

Bravo lor, ca se testeaza! Asa trebuie sa faca toate cluburile! Ce este rau in asta? Pana ieri, CFR nu vroia sa se inghete campionatul. Acum, ca a aparut varianta departajarii pe baza mediei punctelor acumulate, cer imperativ inghetarea campionatului, pentru a avea castig de cauza! Ce oameni...deosebiti!!!

Varianta de care zici tu e propusă de gsp/frf nicidecum de CFR. Vorbești să te afli în treabă.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează