FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Au simțit pericolul sau au știut? Suspiciuni legate de „fuga” Craiovei din Antalya

Mai mulți jucători plus doi secunzi au fost depistați cu Covid-19 în prima zi de la revenirea din Turcia / Sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova +30   FOTO
Mai mulți jucători plus doi secunzi au fost depistați cu Covid-19 în prima zi de la revenirea din Turcia / Sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de , , - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 20:16 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 21:44

Mai mulți jucători plus doi secunzi de la CSU Craiova au fost depistați cu Covid-19 în prima zi de la revenirea din Turcia. Acesta să fie motivul pentru care au forțat revenirea în țară sau ploile și vremea proastă, așa cum au susținut oficialii olteni?

Pentru Universitatea, începutul de an e un dezastru! A fost prima echipă românească plecată în Antalya, însă a revenit mai repede cu o săptămână din cantonament, cu destule „daune”: un amical jucat pe ploaie, cel cu Paksi (5-2), restul anulate.

Pe lângă toate astea a venit și accidentarea gravă suferită de Lyes Houri, leziune la ligamentul încrucișat anterior. „Nu puteam să facem nimic acolo. Nu aveam adversari pentru meciuri, vremea era urâtă, ploua, nu puteam face nimic. Am decis să plecăm acasă”, au spus cei din echipă.

Încă o veste proastă pentru Universitatea Craiova: „Se operează, va lipsi 5 luni!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Încă o veste proastă pentru Universitatea Craiova: „Se operează, va lipsi 5 luni!”

Au simțit pericolul sau au știut de el?

Miercuri în jurul prânzului, pe repede înainte s-a decis plecarea din cantonament și revenirea la Craiova. Motivul invocat? Vremea proastă!

Cum Turcia se află în afara Uniunii Europene, toți cei din avion erau obligați să prezinte un test negativ RT-PCR pentru a nu intra în carantină chiar dacă erau vaccinaţi.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru GSP: „Am făcut teste și au ieșit negative! La Craiova, înainte să intrăm în cantonament, am decis să mai facem o nouă serie de teste pentru a nu exista probleme”. 

Doar că asta s-a întâmplat! Mai mulți jucători și membri din staff-ul echipei au ieșit „pozitiv” la testul RT-PCR.

Numele au fost confirmate azi pentru GSP de către oficialii din Bănie: Houri, Bancu, Screciu, Koljici, Căpățână, Marius Constantin, Alex Crețu, Vână și Papp! Nouă jucători, apoi secunzii Florin Tene și Cristi Țermure.

Apariția unor cazuri de COVID-19 la doar o zi de la plecarea din Turcia ridică unele suspiciuni. Au simțit pericolul sau au știut de el și au preferat să ajungă rapid la Craiova? Gazeta a dezvăluit în exclusivitate, azi dimineață, apariția cazuri de Covid în emisiunea GSP Live, lucru care s-a și confirmat printr-un comunicat emis de club.

Tot lotul Universității Craiova a intrat în izolare, urmează testări zilnice

Surse din cadrul echipei au mai precizat că: „Toți fotbaliștii sunt asimptomatici. Nici măcar nu le curge nasul, nu îi doare în gât, nu tușesc. Nu au absolut nimic. Doar că au ieșit pozitiv!

Toată echipa inclusiv cei negativi au intrat în izolare pentru cinci zile conform protocolului. Se vor face teste în fiecare zi pentru a ține situația sub control. Să sperăm că nu vom avea o explozie de cazuri!”.

Așadar, toți jucătorii și cei din staff sunt închiși în acest moment în cantonamentul echipei, în baza „Ilie Balaci” din Bănie, fiecare fotbalist în câte o cameră, și vor rămâne acolo până marțea viitoare, inclusiv. 

Mai mult, amicalul cu FC Brașov, programat sâmbătă, a fost anulat! Oltenii speră acum să nu mai existe probleme și să poată juca în condiții normale, sâmbăta viitoare, primul meci oficial al anului, cel cu Rapid, din etapa 22 din Liga 1.

Cronologia evenimentelor din Antalya

  • 3 ianuarie - Craiova a plecat spre Belek + Mateiu pozitiv, rămâne acasă
  • 4 ianuarie - antrenament pe teren
  • 5 ianuarie - antrenament pe teren
  • 6 ianuarie - antrenament pe teren
  • 7 ianuarie - antrenament pe teren
  • 8 ianuarie - antrenament în sală + testare Covid
  • 9 ianuarie - meci amical cu Paksi, 5-2
  • 10 ianuarie - antrenament pe teren + sală + testare Covid PCR
  • 11 ianuarie - antrenament în sală
  • 12 ianuarie - plecarea în România

Parcursul de acasă + ce urmează

  • 13 ianuarie - prezență la bază + testare Covid PCR
  • 14 ianuarie - izolare ziua 1 + testare rapidă
  • 15 ianuarie - izolare ziua 2 + testare Covid PCR 
  • 16 ianuarie - izolare ziua 3 + testare rapidă
  • 17 ianuarie - izolare ziua 4 + testare rapidă
  • 18 ianuarie - izolare ziua 5 + testare Covid PCR

De ce a plecat CS Universitatea Craiova din Antalya? Vlad Nedelea, corespondentul GSP în Turcia: „Există jucători suspecți de Covid”

Citește și alte știri de actualitate: 

Încă o veste proastă pentru Universitatea Craiova: „Se operează, va lipsi 5 luni!”

EXCLUSIV Universitatea Craiova a confirmat infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
houri.10
houri.10  •  16 Ianuarie 2022, 21:14

Universitatea Craiova e doar una! Cea care câștigă trofee și face suporteri mândri ceea ce făcea si "adevărata Universitatea Craiova" adică Craiova Maxima nu adunătura asta de clovni numita fcu care a înghițit spiritul Craiovei ani de zile... Un fel de Grinch Crăciunul. Așteptăm meciul direct sa va mai umilim odată și sa va trimitem de unde ați venit.

robotucigas
robotucigas  •  15 Ianuarie 2022, 23:38
Postat de Celmai Binee Acasa pe 15 Ianuarie 2022, 14:00

Ai încurcat paharele. Dar nu ma mita. Cum sa citesti tu o decizie a instantei? Te obosește…

Man trebuie sa înțelegi doar atâta. Ei sunt adevărați, dar adevărați proști. Cum dracu sa urmezi în prost ca mititelu? Cu dracu sa îți placa sa fi mințit, dar văd că sunt și masochiști suporteri FCU. În zilele noastre adevărată Craiova a Olteniei este CSU și va rămâne mulți ani. Ăștia nu știu ce înseamnă clonă, mai bine era ceva de hoți. A fost luată cu japca, dar au făcut un bine. Dragi mei de la Fcu, nu v-ați saturat sa fiți proști? Va place asa tare sa fiți masochiști? Sa ii ia dracu pe cei 1000 de suporteri ai lui mititelu

1310404592721312
Celmai Binee Acasa  •  15 Ianuarie 2022, 21:07

Eu reportere! Ce mai spui acum de covidul medieșeană, dar târgoviștean sau rapidist? Ah, nimic!? Numai Universitatea a trebuit sa fie murdărita? Jenant..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează