FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Ultimele noutăţi din fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2009 00:00

La un pas de bătaie
Finalul meciului i-a găsit pe portarul Craiovei, Mircea Bornescu, şi pe antrenorul gazdelor, Sorin Cîrţu, înjurîndu-se la intrarea în tunelul ce duce la vestiare. Cei doi "cocoşi" au dat să se încaiere, moment în care au fost despărţiţi de colegi şi de oamenii de ordine. Mînios, Cîrţu nu s-a oprit aici şi a mers la vestiare pentru a-i cere socoteală lui Bornescu. "Ne-a înjurat ca la uşa cortului, ne-a făcut albie de porci. Am rămas şocaţi de ce ne-au auzit urechile", au povestit craiovenii.


RAPID

Vine Hizo?
Eşecul de la Mediaş (0-1) pare să-i fi fost fatal lui Marian Rada. Surse autorizate afirmă că George Copos l-a convins deja pe Viorel Hizo să preia formaţia giuleşteană în ultimele 6 etape din acest campionat, cu promisiunea că ar putea fi păstrat pe banca tehnică şi sezonul viitor. Instalarea oficială a "Dulăului" ar putea avea loc chiar azi, într-o conferinţă de presă.

CUPA HAGI

"Regele", la Braşov!
Ieri a avut loc finala Cupei Hagi, zona Braşov, Kinder Sîngiorgiu Mureş - FC Braşov, scor 4-1. La această fază a competiţiei a participat şi Gheorghe Hagi, care i-a premiat personal pe copii. Sebastian Scridon (Kinder) a fost declarat golgeter, cu 8 reuşite, Pop Ioan Marian (Kinder), "Cel mai bun şi cel mai tehnic jucător", iar Tur-Zoancă Cosmin, "Cel mai bun portar". Kinder Sîngiorgiu Mureş şi FC Braşov s-au calificat în finala Cupei Hagi, programată la Constanţa. (Istvan Deak)

SEREA ACUZĂ

MM Stoica stabilea arbitrul!?
Ionică Serea a spus aseară, la GSP TV, că fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, i-a cerut să arbitreze o partidă împotriva Timişoarei, din sezonul 2005-2006, meci la  care a fost delegat de Gheorghe Constantin. "A venit Stoica la Focşani pentru a ma întreba dacă vreau să arbitrez Steaua - Poli. Am zis că da şi că nu-i nici o problemă. Ulterior, am fost delegat, am arbitrat bine, s-a terminat 2-1, apoi m-a sunat Porumboiu să mă felicite după meci. Mi-am dat seama imediat pe cine trebuia să arbitrez etapa viitoare, adică pe FC Vaslui!", a declarat Serea. Mihai Stoica nu a putut fi contactat pentru a comenta declaraţia lui Serea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează