FOTBAL  »  Superliga  »  

Ultimele noutăţi din Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

> Suporterii Stelei au desemnat cei mai buni jucători ai meciului cu Dacia Mioveni, într-un sondaj iniţiat de stelisti.ro. Primul a ieşit Pepe Moreno (30 la sută), urmat de Golanski (24) şi de Zapata (12).
> Chiar dacă a fost schimbat în finalul partidei, polonezul Pawel Golanski nu a suferit o accidentare gravă, avînd probleme musculare minore. Şi el, şi Neşu sînt sub tratamentul doctorului Radu Paligora, care încearcă să-i facă buni de joc pentru meciul cu Gloria Bistriţa.
> Habib Habibou şi-a aniversat ziua de naştere la finalul meciului cu Dacia Mioveni, deşi el e născut pe 16 aprilie. "Era victoria cu numărul 1.000 şi mi-am zis că e o ocazie perfectă", a spus francezul, care le-a oferit colegilor şampanie în vestiar.
> Peruanul Mendoza a spus că la începutul anului îi vedea pe clujeni deja campioni ai României. "Sincer, m-aş fi aşteptat ca pînă acum să rezolve titlul, avînd în vedere că aveau avans mare", a spus Mendoza.
> Adrian Ilie a comentat cu ironie întîlnirea dintre Virgil Becali şi Sorin Cîrţu, din ziua meciului cu Mioveni: "Am avut noroc că am bătut UTA în prelungiri, Altfel, o victorie mai categorică a Stelei ar fi fost catalogată de unii drept blat, că Lăcătuş a fost antrenor la Arad, nu? Mereu se găseşte cineva care să umbrească succesele noastre. La Iaşi, unde am pierdut, de ce nu a fost nici o geantă?".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close