FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Ultimele noutăţi din Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

- Cornel Dinu a declarat despre Adrian Cristea: "Fotbalul e o plăcere pentru el, dar ar trebui să fie şi ardere, şi sacrificiu. Îi lipseşte asta, în ciuda calităţilor tehnice pe care le are".

- Roş-albii sînt mai încrezători după această etapă. "Putem obţine locul 2, de Champions League, asta e clar. Miza e mare, dar vom reuşi", a punctat Bratu.

- Jucătorii au avut liber ieri toată ziua, iar astăzi vor începe, de la ora 11:00, pregătirile meciului de Cupă, de miercuri, cu Dacia Mioveni.

- "Noi trăim pentru a cîştiga Cupa României! E cel mai important trofeu pe care avem şanse reale să-l cucerim în această primăvară", a declarat ieri Cristi Borcea.

- Nemţenii au acuzat arbitrajul lui Ionel Ivan, cum că ar fi permis un joc dur din partea gazdelor la meciul cu Dinamo. Florin Bratu a replicat ieri: "Să fim cinstiţi, arbitrajul a fost corect! Ce pretenţii să emită moldovenii, care nu au avut o ocazie de gol, în afară de o reuşită total întîmplătoare?!".

- Stoican face apel la propriii suporteri: "Se vede că echipa vrea să reajungă în top, noi sperăm că vom fi pe un loc de Cupa UEFA, este moral ca şi suporterii să fie alături de fotbalişti".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează