FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMOVISTI.RO

Ultimele noutăţi din Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

- Cornel Dinu a declarat despre Adrian Cristea: "Fotbalul e o plăcere pentru el, dar ar trebui să fie şi ardere, şi sacrificiu. Îi lipseşte asta, în ciuda calităţilor tehnice pe care le are".

- Roş-albii sînt mai încrezători după această etapă. "Putem obţine locul 2, de Champions League, asta e clar. Miza e mare, dar vom reuşi", a punctat Bratu.

- Jucătorii au avut liber ieri toată ziua, iar astăzi vor începe, de la ora 11:00, pregătirile meciului de Cupă, de miercuri, cu Dacia Mioveni.

- "Noi trăim pentru a cîştiga Cupa României! E cel mai important trofeu pe care avem şanse reale să-l cucerim în această primăvară", a declarat ieri Cristi Borcea.

- Nemţenii au acuzat arbitrajul lui Ionel Ivan, cum că ar fi permis un joc dur din partea gazdelor la meciul cu Dinamo. Florin Bratu a replicat ieri: "Să fim cinstiţi, arbitrajul a fost corect! Ce pretenţii să emită moldovenii, care nu au avut o ocazie de gol, în afară de o reuşită total întîmplătoare?!".

- Stoican face apel la propriii suporteri: "Se vede că echipa vrea să reajungă în top, noi sperăm că vom fi pe un loc de Cupa UEFA, este moral ca şi suporterii să fie alături de fotbalişti".

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close