FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele ştiri Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Gabriel BoŞtină, care a avut probleme musculare, s-a antrenat ieri normal, alături de restul colegilor, după care a efectuat exerciţii la sala de forţă

După ce a suferit în urmă cu zece zile o entorsă uşoară la glezna stîngă, Pulhac şi-a revenit şi va fi apt pentru partida de duminică, împotriva Stelei

Fostul golgeter al “cîinilor”, Claudiu Niculescu, i-a încurajat pe fotbaliştii dina­movişti prin mesaje telefonice: “Paşte fericit şi s-o bateţi pe Steaua ca să fim toţi «cîinii» fericiţi!”.

Fosta glorie dinamovistĂ Claudiu Vaişcovici a declarat ieri pentru Fanatik:
 “Or să fie bani mulţi dinspre Cluj, care or să le ia minţile copiilor de la Dinamo şi tare mi-e că Steaua joacă pe contraatac, prinde un şut pe poartă, bate şi mai iese şi campioană! Îmi pare rău de Ando, dar clujenii nu au jucat nimic în retur, au pierdut pe mîna lor”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează