FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimele transferuri din Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2007 00:00

Amos News / Printre cele mai interesante transferuri din Europa fotbalistica de joi am inregistrat trecerea lui Eric Abidal la FC Barcelona si a atacantului olandez Roy Makaay la Feyenoord Rotterdam.

Dupa ce i-a luat pe Kevin Hofland de la Wolfsburg si Giovanni Van Bronkhorst de la FC Barcelona, Feyenoord a mai dat o lovitura in incercarea de a reveni in prim planul fotbalului european si l-a repatriat pe Roy Makaay, cel care si-a pierdut postul de titular la Bayern Munchen dupa achizitiile lui Luca Toni si Miroslav Klose.

Cu gandul la Cristian Chivu, FC Barcelona si-a achizitionat joi un fundas stanga, pe francezul Eric Abidal de la campioana din Ligue I, Olympique Lyon, formatie care domina de ani de zile fotbalul francez.

In Bundes liga, MSV Duisburg, formatia lui Iulian Filipescu si Mihai Tararache, l-a luat pe Michael Lamey, de la PSV Eindhoven, iar Energie Cottbus, formatia lui Ovidiu Burca, l-a luat pe Dennis Sorensen de la Midtjylland.

In Primera, Villarreal l-a luat pe Santi Cazorla de la Recreativo Huelva, echipa lui Laurentiu Rosu.

in Serie A, Cagliari i-a luat pe Fini, de la retrogradata Ascoli, si pe Parola, de la Sampdoria.

In Premier League, Sunderland l-a luat pe Russell Anderson de la Aberdeen, iar Fulham l-a luat pe Aaron Hughes de la Aston Villa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează