FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimele transferuri din Europa, Fernando Torres la Liverpool

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS /   Cel mai costisitor transfer de jucator din aceasta vara a fost incheiat marti seara cand atacantul spaniol Fernando Torres a trecut de la Atletico Madrid la echipa engleza FC Liverpool.

Vicecampioana Europei, Liverpool, a platit 32 de milioane de euro si l-a cedat si pe Luis Garcia in schimbul lui Fernando Torres care marti seara a semnat contractul cu Liverpool, club de la care va primi aproximativ 175.000 euro pe saptamana.

Tot in Premier League, Birmingham l-a achiztionat pe Daniel De Ridder, una din marile sperante ale fotbalului olandez si fost coleg cu Gabriel Tamas la Celta Vigo sezonul trecut.

Trei transferuri au fost confirmate si in Italia, acolo unde Atalanta l-a luat pe Diego De Ascentis de la AC Torino, Sampdoria l-a luat pe Campagnaro de la Piacenza, iar Livorno a dat lovitura aducandu-l pe Vikash Dhorasoo de la Paris Saint Germain.

In Primera Division, Atletico Madrid l-a luat pe brazilianul Cleber Santana de la FC Santos, iar Villarreal l-a luat pe Rio Antonio Mavuba de la Bordeaux si l-a cedat pe Cesar Arzo la Murcia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close