FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Ultimul meci îi putea fi fatal antrenorului: "Nu mă simt confortabil. M-am gândit dacă plecarea mea e oportună"

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 10:58

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a recunoscut că dacă n-ar fi câștigat cu Dinamo era tentat să părăsească echipa. Moldovenii s-au impus cu 2-0, iar tehnicianul și-a securizat postul. 

"Deși sunt firav și par foarte pașnic, duc greutățile cu bine. Au fost multe discuții dacă e oportună plecarea, să facem o schimbare. Eu sunt omul care încearcă să rămână acolo unde se simte util. Nu mă simt confortabil când par că încurc pe cineva", a declarat tehnicianul.

Victoria cu Dinamo de luni a fost abia a doua a moldovenilor din acest sezon. FC Botoșani e pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte.

Vezi și: Cine a râs de ”câini” » Ongenda și Fabbrini câștigă cât Subotici, care a fost aproape să facă fractură de gât încercând să dea gol!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează