FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ultrașii lui Dinamo, amenințare brutală: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Fotbaliștii lui Dinamo au primit mesaje de amenințare din partea ultrașilor care formează Peluza Sud.
Fotbaliștii lui Dinamo au primit mesaje de amenințare din partea ultrașilor care formează Peluza Sud.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 18:38 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 18:39

Fotbaliștii lui Dinamo au primit mesaje de amenințare din partea ultrașilor. Retrogradarea în liga secundă ar provoca haos în Ștefan cel Mare.

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT AICI!
  • În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0.

Dinamo a vândut încă de miercuri cele 13.770 de bilete pentru meciul decisiv cu Universitatea Cluj. Cei mai mulți susținători ai „câinilor” au înțeles apelul la calm făcut de Uhrin și de fotbaliști. Există și persoane cu o abordare diferită.

Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant
FC ARGEȘ II - DINAMO II
Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant

Fotbaliștii lui Dinamo, amenințați de ultrași

În tribunele arenei din Ștefan cel Mare a apărut o amenințare brutală, dar niciuna dintre cele două grupări, „Peluza Cătălin Hîldan” sau „Peluza Sud”, nu și-a asumat mesajul.

Potrivit Playsport, mesajul din tribune este: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”. Pe scurt, ultrașii nu acceptă o eventuală retrogradare a formației favorite. 

Ultrașii lui Dinamo, amenințare brutală: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”
FOTO: Playsport

Scandal cu fanii la Cluj

După eșecul de pe Cluj Arena, ultrașii furioși i-au așteptat pe jucătorii lui Uhrin în fața vestiarelor, mai întâi, să se răfuiască, apoi, măcar să aibă o discuție lămuritoare.

Elevii lui Dusan au preferat să se baricadeze două ore în vestiar, de-abia spre final, înaintea plecării spre Capitală, Torje, Filip și Eșanu au ieșit să aibă o convorbire cu câțiva fani rămași la stadion. Suporterii au evitat în această săptămână să pună presiune pe fotbaliști.

VIDEO Dacian Varga îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ce umilință! Cu Hîldan jr. pe teren și Colceag pe bancă, „satelitul” lui Dinamo a fost dezmembrat în Liga 3! Scor halucinant

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
tororosso
tororosso  •  28 Mai 2022, 14:28

Câtă vitalitate pe acești ultrași . Păi dacă Dinamo va pierde cu U.Cluj și retrogradează , după bătaia promisă ciocoflenderilor ,vor trece toată furia lor la demolarea stadionul Stefan cel Mare .

ray51
ray51  •  28 Mai 2022, 12:21

Un fel de 'pune mana pe carte ca te zvant'... Urata treaba cu ultrasii astia care probabil ca atunci cand semneaza, isi rup limba cu dintii! Probabil ca daca te vad cu o diva, nu se lasa pana nu o savureaza si ei... Sau isi arata muschii doar cu 2-3 sisuri ascunse in chiloti. Vai de mama lor!

mikeshine
mikeshine  •  28 Mai 2022, 11:54

B=bucurica aka toti suporterii lui vitan barzesti,ei au desfiintat vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează