FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Umilit la Severin! Decizia luată de Reghecampf după iureșul făcut de Becali

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 19:33

Mihai Pintilii a fost aspru criticat de Gigi Becali după meciul cu FC Voluntari, încheiat cu scorul de 2-2. Deși Laurențiu Reghecampf l-a titularizat pe mijlocaș și în partida cu CS U, căpitan al Stelei a fost desemnat Denis Alibec, în premieră într-un joc oficial. 

Transferat în această iarnă de la Astra, Alibec s-a impus rapid la Steaua și este preferatul patronului Gigi Becali. Atacantul de 25 de ani a fost căpitan și în meciurile amicale, iar în meciul cu CS U a primit banderola în detrimentul lui Pintilii.

Decizia lui Reghecampf a fost comentată de Basarab Panduru, care consideră că Gigi Becali dorește cât mai multă expunere pentru Alibec, cu scopul de a-l vinde pe o sumă cât mai mare. 

"Decizia face parte din ambiția de a lua o sumă mare de bani pe el. E căpitan pentru că (n.r. Gigi Becali) are impresia că-l vede lumea pe Alibec și va lua mulți bani pe el", a spus Panduru la TV Dolce Sport.

Pintilii devenise căpitan în 2014, după prima plecare a lui Bourceanu de la Steaua.

"Pintilii nu mai poate juca la Steaua, are aproape 33 de ani, gata!" Gigi Becali

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua se joacă în această seară la Severin, de la ora 20:00 și poate fi urmărit liveTEXT AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează