FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Un amarit de actionar"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Gigi Becali il considera pe Cristi Borcea un pitic. Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a contrat ieri pe directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea, dupa ce acesta a spus ca a facut in stefan cel Mare o echipa de cinci stele. "Noi sintem o echipa de cinci stele, si nu ei! Dinamo nu poate fi decit o echipa de cinci ciini, asa cum Rapid poate fi o echipa de cinci vagoane", a spus Becali.

Finantatorul Stelei a exclus posibilitatea de a se intilni pe terenul de fotbal cu Cristi Borcea. "Nu am cum sa joc fotbal cu el. Borcea trebuie sa joace cu cei de teapa lui, ca MM Stoica sau Valeriu Argaseala. Eu joc cu George Copos, patron la Rapid, cu Marian Iancu, patron la Timisoara, cu Penescu, patron la FC Arges. Borcea este un pitic, un amarit de actionar care are 10-15% la Dinamo".

Apoi, Becali a continuat atacul la adresa directorului dinamovist, despre care spune ca ii este dator. "Poate ii dau citeva mii de euro, ca si asa i-am mai dat citeva sute de mii. Borcea trebuie sa vina sa se mai roage de mine sa-i mai dau ceva, dar nu va pot spune ce", a incheiat, enigmatic, Becali.

"Nu ma intereseza ce spune Becali si nu o sa ma cobor la mintea lui" -- Cristi Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează