FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

„Un angajat al clubului ne-a spus că a văzut o geantă după care nu a mai recunoscut”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi-a cerut scuze public clubului Universitatea Craiova pentru faptul că la finalul jocului direct i-a acuzat pe olteni că au fost stimulaţi financiar de granzii bucureşteni, transmite corespondentul NewsIn.

"Am fost influenţaţi de anumiţi cârcotaşi, apropiaţi ai fotbalului. A fost o greşeală ceea ce am declarat atunci după meci, noi am greşit, şi în numele lui Arpi (n.r. Arpad Paszkany), al meu şi al clubului CFR cluj, îmi cer scuze faţă de Universitatea Craiova şi Mititelu. Un angajat al clubului ne-a spus că a văzut o geantă după care nu a mai recunoscut", a spus Mureşan.

La finalul partidei CFR Cluj-Universitatea Craiova, scor 4-1, conducătorii clubului ardelean au afirmat că un bodyguard al patronului Adrian Mititelu a intrat cu o sacoşă de bani în vestiarul jucătorilor lui Nicolo Napoli pentru a-i stimula. Clujenii susţineau că banii, aproximativ 200.000 de euro, proveneau din partea contracandidatelor clubului ardelean la titlu.

sursa NewsIn 

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (70)
 •  26 Februarie 2008, 21:04

Curata nerusinare . Scuzele sunt adresate de cine nu trebuie si nu cui a fost vizat-Becali-Nesimtitul asta de "Arpi"i-i picau tresele de pe {oare o fi avand?}umar daca venea in fata camerelor de luat vederi si spunea ca a fost dus in eroare si ca a pronuntat nume sau am lasat sa se subinteleaga nume.Onoarea e lucru mare azi iar unii ca cei de mai sus mai fac si parada de aceasta !!

 •  26 Februarie 2008, 19:37

Seby, ti-e cumva ciuda? Decat sa ia vreo echipa basinoasa din bucale, mai bine o echipa de "unguri", nu crezi? In alta ordine de idei, si daca s-ar uni Steaua, Dinamo si Rapid, tot n-ar putea sa le puna piedica celor de la CFR! Anul asta e al lor!

 •  26 Februarie 2008, 18:50

Seby da dovada de lipsa de caracter, caracteristica multora care posteaza mesaje anti-CFR. Domnul Muresan a facut ce orice om ar trebui sa faca cand greseste... adica si-a recunoscut cinstit greseala si si-a cerut scuze! Toti oamenii din fotbal ar trebui sa ia exemplu de la el. Mai mult nu are rost sa comentam, caci referintele facute de seby nu pot fi facute de un om normal. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează