FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club din Liga 1 le închide ușa celor de la FCSB: "Am vorbit cu jucătorul, în primăvară va fi tot la noi" » CFR Cluj intrase pe fir

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 14:33

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a anunțat că, cel mai probabil, Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani dorit de FCSB, va rămâne la moldoveni până la finalul sezonului.

Oficialul a adăugat că jucătorul este urmărit și de echipe din străinătate și că sunt șanse ca în vară să se transfere în afara țării. La începutul sezonului, de Moruțan s-a interesat și CFR Cluj.

"Olimpiu Moruţan va rămâne, în proporţie de 80%, până la finalul sezonului la Botoşani! Există un interes mare pentru el, este adevărat, dar din ce am vorbit cu Olimpiu şi cum îl cunosc cred că el va fi din primăvara tot la noi.

La fiecare partidă el este urmărit de mai multe echipe din străinătate şi sunt şanse ca din vară să plece afară. A existat, la începutul campionatului, o mică negociere cu CFR Cluj, dar doar atât, nimic mai mult", a spus Șfaițer la TV Telekom Sport.

În vară, Gigi Becali a făcut o ofertă de jumătate de milion de euro pentru Olimpiu Moruțan.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Noiembrie 2017, 20:04

foarte bine degi gigistii au ramas iar cu buzele umflate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close