FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Un club din Liga 1 riscă să nu ia licența! Ședință de ultimă oră: ce datorii urgente mai sunt

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 15:33

O ședință de urgență are loc în aceste momente la clubul Hermannstadt. Sibienii sunt obligați să achite datoriile către jucători și angajați cel puțin până la finalul anului 2019. Străinii refuză să accepte condițiile. 

Astăzi este data limită de obținere a licenței pentru sezonul următor de Liga 1, după cum precizează FRF. Hermannstadt trăiește periculos și trebuie să cadă la un acord cu fotbaliștii din lot, pentru o eventuală amânare a plăților. Există însă și alte probleme. Sibienii trebuie să achite 50.000 de euro în contul transferului lui Jo Santos, de la Ventspils.

Ce restanțe au fost plătite astăzi

  • Daniel Offenbacher, fotbalist plecat în luna februarie, a primit 26.000 de euro din 40.000 de euro, bani aferenți pentru restanțele din 2019. 
  •  Alessandro Cittadino, fostul antrenor secund, a primit și el o parte din banii datorați pentru 2019.
  • Claudiu Pamfile, plecat la Baia Mare, a încasat și el o parte din restanțele de pe 2019.

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Încă un conducător din Liga 1 îl pune la punct pe Răzvan Burleanu: „Cum să oprești competiția?”

EXCLUSIV Ședință comună MTS - Ministerul Sănătății: cele mai importante măsuri pe care le așteaptă cluburile de fotbal + ce cere LPF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xqwerty
xqwerty  •  29 Mai 2020, 17:41

Pai cum ? Nu vine Prodanca? Scriati ieri ca e o problema de ore pana vine...ziar de 2 lei

rumunek
rumunek  •  29 Mai 2020, 16:55
Postat de valdino pe 29 Mai 2020, 16:17

Aloo, in manualul de licentiere scrie clar..Pentru a obtine licenta, in cazul de fata pe 2020, nu trebuie sa nu ai datorii pana la 31 dec 2019 !..Nu cred ca tine figura cu acordul amanarii datoriilor ! Bine, e posibil sa tina, doar suntem in Romania !

A vorbit minipresedintele la un moment de relaxarea condițiilor de licențiere pentru sezonul următor. Se pare ca nici asta nu e de ajuns pentru echipele corecte din Ardeal. Ca nici Mediasul nu strălucește.

valdino
valdino  •  29 Mai 2020, 16:17

Aloo, in manualul de licentiere scrie clar..Pentru a obtine licenta, in cazul de fata pe 2020, nu trebuie sa nu ai datorii pana la 31 dec 2019 !..Nu cred ca tine figura cu acordul amanarii datoriilor ! Bine, e posibil sa tina, doar suntem in Romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează