FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Un controversat om de afaceri face dezvăluiri şocante despre Mutu: "Mă punea să îi plătesc prostituatele" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 16:19

Într-un interviu amplu acordat în această săptămînă, patronul lui UTA, Adrian Marţian, a prezentat în Gazetă versiunea sa în ceea ce priveşte cariera lui Adrian Mutu, povestind şi episoade stupefiante din activitatea sportivă a fotbalistului lui Petrolul.

"Bea ca un porc şi fuma ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. Nu se prezenta la antrenamente, făcea numai ce vroia el. Iar astea nu vă povestesc din auzite, ci trăite de mine personal, fiindcă stăteam zile şi nopţi întregi împreună.

Despre el apăreau mereu informaţii că a fost în nu ştiu ce bar, că a mers cu femei prin cluburi pe la Paris, iar fotbaliştii erau revoltaţi. Ei se pregătesc şi transpiră, iar Mutu se distra. Asta era realitatea! A şi vrut să-l bată unul dintre jucătorii de culoare, Zubar. L-a luat de gît la un antrenament, unde făcea numai figuri!

Cînd Ravanelli îi punea la muncă şi crea presiune, lui Mutu nu prea-i plăcea! Un vagabond! Nu-l interesau decît nopţile pierdute şi băutura. Să vă mai zic una: golanul ăsta de Mutu îşi chema numai prostituate prin camere în Italia şi mă punea pe mine să i le plătesc".

Interviul integral poate fi citit aici. Apropiaţii actualului jucător de la Petrolul au reacţionat ieri violent: "Marţian a primit închisoare cu suspendare pentru violenţă. E un infractor condamnat, a ajuns el să se ia de Mutu?!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
gigelos
gigelos  •  07 Iulie 2014, 18:03
Postat de silver13 pe 07 Iulie 2014, 01:04

ce lot de 24 sa prinda in anii 90?in 90 mutu avea 11-12 ani:))))))))

ca valoare tinere

lebateauivre
lebateauivre  •  07 Iulie 2014, 12:56

mai baieti, voua nu va este un pic jena sa publicati astfel de articole ?

savoss
savoss  •  07 Iulie 2014, 12:36

Martiane, du-te pe Marte!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează