FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Un cunoscut impresar român îi spulberă speranțele lui Gigi Becali: "Nu vor ajunge vreodată la Chelsea, nici în liga a doua n-au șanse!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 21:36

Impresarul român Florin Manea este de părere că Chelsea nu va cumpăra jucători de la FCSB, deși au apărut informații că londonezii ar monitoriza 4 fotbaliști din lotul lui Nicolae Dică.

"Am vazut că Chelsea monitorizează 4 steliști. Vă spun ceva. Chelsea monitorizează 10.000 de jucători. De la a-i vedea la a-i cumpăra e cale lungă. Îmi plac toți 4, să fie clar, dar nu vor ajunge vreodata la Chelsea.

Diferența e prea mare între România și Anglia, nici măcar în liga a doua nu au cum să reușească. Vedeți Adi Popa. Nici dacă ajunge Steaua în semifinalele Europa League nu e destul pentru a vinde în Premier League. Nu vreau să fiu considerat rău, dar spun realitatea", a afirmat Florin Manea la Radio Sport 1.

Michael Emenalo, directorul sportiv al lui Chelsea, a urmărit săptămâna trecută partida dintre FCSB și Dinamo și i-a remarcat pe Florinel Coman (19 ani, atacant), Dennis Man (19 ani, atacant), Florin Tănase (22 de ani, mijlocaș) și Dragoș Nedelcu (20 de ani, fundaș) - detalii AICI!

Transferat iarna trecută la Reading, în Championship, Adi Popa a jucat doar opt meciuri în sezonul trecut din liga a doua engleză și a marcat o singură dată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ccteddy
ccteddy  •  01 Octombrie 2017, 14:56

E corect sa vorbesti asa despre jucatorii care-ti asigura painea? Daca n-ar fi jucatorii romani, acest asa zis impresar ar muri de foame sau ar infunda puscaria pentru te miri ce. La fel le spune si jucatorilor impresariati de el? Sunteti varza, uitati de marea performanta, va sigur ca sunteti niste incapabili!!! Cine ii da licenta astuia?

chromophobia
chromophobia  •  01 Octombrie 2017, 09:16

Asta e ala care se face cunoscut doar prin Tamas sau Torje...in rest...

sexilian
sexilian  •  01 Octombrie 2017, 08:55

dupa ce trece prin casa lipsei de bun simt[fcsb] un talent nu mai ramane in parametri,toti incep sa devina in primul rand nesimtiti si apoi ajung petarde,non valori cu presa platita probabil, favorabila............

Vezi toate comentariile (11)
Comentează