FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un eșec al Stelei ar fi sinonim cu dezastrul fotbalului românesc? "Pot da startul unui cataclism"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 11:20

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, prevede dezastrul fotbalului românesc dacă Steaua nu va prinde cel puțin grupele Europa League. 

"La toate cluburile sunt mari probleme, poate mai puţin la Hagi. La toţi sunt mari probleme atâta timp cât timp ne gândim la finanţare din bani privaţi.

Scot din joc Iaşi, Voluntari şi Chiajna care mi se pare că sunt finanţate exclusiv din bani publici. Acolo ţine de puterea comunităţii locale de a da aceşti bani.

Problemele cluburilor din România pot fi amplificate dacă Steaua nu intră în grupele Europa League. Dacă are un insucces major în cupele europene, Steaua poate da startul unui cataclism în fotbalul nostrum. Şi Astra are probleme. Nu văd pe cineva care să investească pe termen lung în fotbal.

Este adevărat că trăim şi o perioadă nefavorabilă. Nouă o să ne mai trebuiască câteva luni să se închidă rana de la Campionatul European unde am avut o prezenţă ruşioasă", a declarat Valeriu Iftime conform ProSport.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  05 Iulie 2016, 14:08

Inca un moldovean care nu mai poate de grija oierului parnaias si a clonei ce o pastoreste! Vax!

flomar12
flomar12  •  05 Iulie 2016, 14:47

Pai toti se tem ca daca Steaua adica oierul nu mai baga bani, ceilalti nu mai primesc nimixa, vrem nu vrem pana acum numai Steaua a mai dat bani in tara pe transferuri. Astra nu stia cum sa l faca pe Enache sa se duca la Steaua iar Budescu la chinezi sa nai traiasca un pic. Hai Steaua! Jos armata si Csa.

papa_poulette
papa_poulette  •  05 Iulie 2016, 14:25

Steaua este deja in plin dezastru, de cand a iesit puscariasul sef de la racoare si a inceput sa aranjeze iar treburile pe la echipa, cum stie el mai bine...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează