FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-5

Un ex-dinamovist de la Petrolul îi laudă pe fanii "cîinilor": "Înainte de a fi sportivi sîntem oameni! Respect pentru dovada de umanitate"

Imaginea postată de Ropotan
Imaginea postată de Ropotan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 23:54

Fostul dinamovist Adrian Ropotan, acum la Petrolul Ploiești, a fost impresionat de gestul fanilor dinamoviști, care au afișat la meciul cu Viitorul, 1-5, bannere în memoria victimelor din Colectiv.

Suporterii nu au încurajat echipa și chiar au părăsit stadionul după 15 minute, din respect față de victime. Detalii AICI!

"De obicei evit să amestec evenimente din afara gazonului, dar de această dată trebuie să fac o dureroasă excepţie şi să laud Peluza Cătălin Hîldan pentru banner-ele afişate.

Un minim de respect şi de decenţă în aceste zile este binevenit.

Înainte de a fi sportivi suntem oameni, avem familii şi prieteni la care ne gândim de fiecare dată când păşim pe gazon. Trăim pentru ei, trăim pentru că ştim că avem pe cineva care ne aşteaptă acasă! Avem sentimente şi emoţii care ne definesc ca fiind unici. Trăim! Si făcând asta nu trebuie nici o secundă să uităm să îi onorăm pe cei care au plecat atât de devreme dintre noi. Încă o dată respect pentru dovada de umanitate", a fost mesajul lui Ropotan pe pagina sa oficială de Facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bumbabum
bumbabum  •  03 Noiembrie 2015, 08:33

Pacat ca alterneaza momentele cand sunt de laudat ca oameni cu suflet, cu cele cand sunt de criticat ca gunoaie umane. Pentru moment felicitari...astept dezamagirile ca s ava critic. P.S.: da, sunt stelist. Nu FCSB-ist.

crystyanbet
crystyanbet  •  03 Noiembrie 2015, 08:21

un gest frumos

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Noiembrie 2015, 08:00

Așteptăm bannerele PCH-ului și la tradiționala aniversare a incendierii peluzei din Ghencea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează