FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-0

Nistor s-a săturat să joace în „Ștefan cel Mare”: „Și vouă vă e scârbă aici” » Contre pe teren cu un fan

Dan Nistor a oferit un nou interviu spumos la finalul meciului câștigat cu Botoșani, 1-0 +2   FOTO
Dan Nistor a oferit un nou interviu spumos la finalul meciului câștigat cu Botoșani, 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 23:22

Dan Nistor a oferit un nou interviu spumos la finalul meciului câștigat cu Botoșani, 1-0. Mijlocașul lui Dinamo a explicat și ce a avut de împărțit cu fanul care a pătruns pe teren la finalul jocului și a trimis câteva săgeți către coechipieri și foștii colegi. 

„N-am avut niciun fel de emoție cu retrogradarea, am mai spus-o. La anul veți vedea un alt Dinamo, deja câștigăm și nu mai luăm gol ceea ce e bine. Ne mutăm pe Arena Națională, fanii vor veni și ei mai mulți.

Vom fi acel Dinamo pe care ni-l dorim toți dinamoviștii, nu pe care îl vor alții. Până acum nu ne-am ridicat la nivelul clubului Dinamo”, a zis Dan Nistor la Look Sport. 

...despre asistența redusă: „Cred că și presei îi e scârbă să vină pe acest stadion. Avem cel mai urât stadion din Liga 1. Și fanilor la fel, de asta nu vin”. 

„Nu toți jucătorii au înțeles ce înseamnă Dinamo și cred că încă nu înțeleg toți nici acum. Sper să îi facem să înțeleagă asta pe viitor. Va fi o altă emulație cu mutarea asta pe Arena Națională și vor vedea cine e Dinamo” Dan Nistor

nistor1 +3 FOTO

„I-am arătat tabela”

La finalul meciului un suporter dinamovist a pătruns pe teren și le-a reproșat jucătorilor evoluția slabă. Dan Nistor a dezvăluit ce schimb de replici au avut. 

„I-am zis doar să se uite la tabelă. Eu nu știu cum au fanii voie să intre pe teren. De temut n-am cum să mă tem, pentru că pot să fug tare.

Ei au pretenții de la noi, probabil se uită unde era Dinamo acum câțiva ani și unde e acum. Din păcate nu ne-am ridicat la nivelul lor, dar sperăm ca pe viitor să spălăm rușinea și să ștergem cu buretele tot ce a fost”, a zis Nistor.

  • Dinamo a câștigat meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 1-0, Unicul gol al „câinilor” a fost înscris de Mamoutou N'Diaye, cu o lovitură de cap în minutul 88.

Vezi și:

EXCLUSIV Florin Bratu e profesor de ofensivă pentru Mircea Rednic la Dinamo: „Eu am fost atacant, el fundaș!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  23 Aprilie 2019, 09:36

Ce-am avut si ce-am pierdut... Iubirea fata de culorile dinamoviste... Palmaresul... Izbanzile trecute... Pentru 'lumea' inceputului de mileniu trei, acestea sunt entitati expuse la 'Second hand'. Ramane spectacolul. Si cand el nu exista, sala se goleste...

dora
dora  •  23 Aprilie 2019, 08:57

Adevarul este ca ati jucat f slab aseara. Nistor a dat pase gresite cat ptr un sezon intreg. S-a scos pe final cat de cat.

cneius
cneius  •  23 Aprilie 2019, 08:50

Daca ati juca ca Liverpool nimanui nu i-ar fi scârbă de stadion...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează