FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Un fost atacant de la FCSB merge pe mâna CFR-ului în lupta la titlu: "Ne încântă pe toți" » Ce spune despre echipa lui Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 18:07

Ciprian Marica o consideră pe CFR Cluj principala favorită la titlu în acest sezon din Liga 1, după transferurile din această vară.

"Sperăm ca și Dinamo să revină acolo, sus. CFR ne încântă pe toți, Viitorul trece printr-o pasă mai puțin bună, dar e normal, pentru că sunt puști și sub presiune nu reacționează așa de bine", a declarat Marica, citat de TV Digi.

Marica a vorbit și despre FCSB, fost sa echipă: "FCSB este echipa care ne reprezintă în Europa. Eu remarc faptul că patronul investește atâția bani în echipă, sper să și reușească, dar deocamdată nu vedem, după egalul din ultima etapă (n.n. 1-1 cu Astra) un fotbal excelent, la nivelul la care sunt așteptările în momentul de față, de la FCSB".

Ciprian Marica (31 de ani) a început fotbalul la Dinamo și de-a lungul carierei a mai jucat pentru Șahtior Donețk, Stuttgart, Schalke, Getafe, Konyaspor și și-a încheiat socotelile cu fotbalul în 2016 la FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  13 August 2017, 19:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close