FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Un fost campion al României țintește o revenire în Liga 1: "Până la finalul anului voi anunța unde joc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 17:49

Campion cu Viitorul în sezonul trecut, Florin Purece s-a despărțit de gruparea israeliană Hapoel Rannana și nu ar spune nu unei reveniri în Liga 1. 

"A fost o experiență plăcută pentru mine. Chiar m-am acomodat cu viața în Israel, deși la început mi-a fost puțin greu. Din păcate nu am avut rezultate și au fost mai multe schimbări în lot. În aceste condiții, am decis să ne despărțim. Ne-am strâns mâna și ne-am urat toate cele bune. Imediat am fost contactat de o altă echipă din Israel, mai bine clasată, dar am decis să fac o pauză de câteva săptămâni.

Am fost la curent cu tot ce s-a întâmplat în această toamnă în campionatul intern. Sper ca Viitorul să intre în play-off. Nu voi uita toată viața performanța realizată acolo. Cât despre o eventuală revenire în campionatul intern, nu aș zice nu. Chiar dacă ideal ar fi să merg tot afară, pentru un proiect serios, mă pot așeza la masa tratativelor, dacă simt că sunt dorit. Până la finalul anului voi anunța unde voi juca", a declarat Florin Purece, potrivit TV Digi Sport.

În vârstă de 26 de ani, Florin Purece a evoluat de-a lungul carierei pentru UTA, Concordia Chiajna, Viitorul și Hapoel Rannana

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează