FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un fost coleg al lui Keşeru în Franţa critică venirea la Steaua: "Aş fi preferat să rămînă acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 20:35

Claudiu Keşeru va juca la Steaua în următorii doi ani şi jumătate, dar un fost coleg român din perioada în care juca în Franţa l-a sfătuit să nu revină în primul eşalon.

Actualul antrenor al Rapidului, Viorel Moldovan, şi fost coechipier cu Keşeru la Nantes, crede că atacantul trebuia să rămînă în Franţa: "Îl cunosc foarte bine pe acest băiat. Am vorbit chiar ieri cu el la telefon şi l-am înţeles perfect dintr-un anumit punct de vedere.

Normal că aş fi preferat să joace mai mult în afară, să se lupte pentru un loc de titular.

Cred că venirea la Steaua este o alegere bună, dar presiunea va fi enormă pe umerii lui. S-a vorbit mult despre asta, iar lumea aşteaptă acum ca el să facă diferenţa. Important pentru el este să joace, pentru că de la Steaua va fi văzut mult mai bine pentru echipa naţională.

Îmi doresc să reuşească, dar în Bucureşti va fi altă situaţie decît a avut în străinătate şi va trebui să fie foarte atent. E ambiţios şi cred că va reuşi. Important este ca şi echipa să-l ajute şi să integreze perfect în stilul de joc prestat de echipa lui Reghe", a spus Viorel Moldovan la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
solomon_i
solomon_i  •  09 Ianuarie 2014, 13:06

"Cred ca venirea la Steaua este o alegere buna" a zis V Moldovan! Atunci...nu cumva se contrazice singur ?

xolv
xolv  •  09 Ianuarie 2014, 11:44

iti dai seama ce se implinea ca fotbalist lustruind banca de rezerve ??? Exemple avem destule

tonigriga
tonigriga  •  09 Ianuarie 2014, 09:11
Postat de xftw pe 09 Ianuarie 2014, 00:11

Moldovane,pentru afirmatia asta o sa-ti sara in cap toti stelistii (cei care sunt "fani de mici",dar nu stiu nici macar primul 11).

Da... cred... primul 11, de la Rapid , pe care il stii tu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează