FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost comandant al CSA este de partea lui Becali: "MApN a cedat patrimoniul Stelei! Echipa de acum este cea care a cîștigat Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 16:02

Războiul dintre Steaua și CSA privind marca, numele și stadionul formației roș-albastre este departe de se încheia.

După ce Florin Talpan, juristul CSA, a cerut retrogradarea echipei, din cauză că ÎCCJ a decis că Becali a pierdut marca Steaua, Cristian Gațu, fost comandat la CSA cînd secția de fotbal s-a rupt de MApN, susține că Armata nu are dreptate în tot acest conflict.

"În 1998 am fost informați de FRF că trebuie să rupem legăturile cu MApN, pentru că FIFA și UEFA interziceau ca echipele să aparțină de un minister.

Eu m-am ocupat de tot ceea ce a însemnat această rupere. Am înființat o organizație non-profit, AS FC Steaua București, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durată nelimitată a stadionului.

Președinte trebuia să fie Emerich Ienei, dar el a preferat să rămînă director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Păunescu, care era sponsor și apropiat de echipă.

Eu sînt dezamăgit de această situație. Steaua lui Gigi Becali este aceeași care a fost tot timpul. Este aceeași cu echipa care a cîștigat Cupa Campionilor. Nu știu ce se urmărește acum. În plus, Armata nu are bani pentru a susține echipa de fotbal", a spus Gațu în Evenimentul Zilei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (382)
valiro
valiro  •  10 Februarie 2016, 15:49
Postat de steaua.2011 pe 10 Februarie 2016, 15:03

Eu astept o reactie din partea autoritatilor si sa se afle cum s-a facut aceasta tranzactie ,ca doar nu a luat Becali clubul de unul singur,dar Talpan vrea sa evite acest subiect,el vrea doar EURO,nu la campionatul european,vrea banuti !!!! Pana aflam adevarul ceva este clar,FCSB este STEAUA BUCURESTI !!

Asta e adevarul tau. In realitate, Becali a luat de unul singur clubul. Ajutat si de altii, dar asta e vina lui.

steaua.2011
steaua.2011  •  10 Februarie 2016, 15:03

Eu astept o reactie din partea autoritatilor si sa se afle cum s-a facut aceasta tranzactie ,ca doar nu a luat Becali clubul de unul singur,dar Talpan vrea sa evite acest subiect,el vrea doar EURO,nu la campionatul european,vrea banuti !!!! Pana aflam adevarul ceva este clar,FCSB este STEAUA BUCURESTI !!

valiro
valiro  •  10 Februarie 2016, 13:43
Postat de Foraje Puturi Apa pe 10 Februarie 2016, 09:45

În care presăai citit aberaţiile alea cu detaşare jucătorior şi cu folosirea gratuită a stadionului? Când echipa Steaua plătea o chirie mai mare decât toate chiriile la un loc, pe care le plăteau echipele din prima ligă?

Daca nu stii, e mai bine sa taci, altfel te faci de ras. Potrivit Hotararii de Guvern nr. 66 din 4 februarie 1999, se oficializeaza "transmiterea in folosinta gratuita, pe o perioada de 20 de ani, catre AFC Steaua Bucuresti" a complexului din Ghencea.

Vezi toate comentariile (382)
Comentează