FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-1

Un fost elev al lui Andone îi cere demisia: "Alo, domnu' Negoiţă, ne trezim şi noi? Să plece toți, să văd feţe noi pe bancă!". Cine ar trebui să vină: "E bătăios și are spirit"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 10:40

Giani Kiriţă, fost jucător şi căpitan la Dinamo, a vorbit despre situaţia de la echipă şi a spus că vrea să vadă alt staff şi alţi jucători la formaţia alb-roşie.

"De 5-6 ani ne zbatem în acelaşi cerc. Văd aceiaşi jucători şi aceiaşi antrenori. Alo, domnu' Negoiţă, ne trezim şi noi? Tot respectul pentru că aţi salvat Dinamo şi nu aţi lăsat-o să se ducă în Liga a 2-a.
Dar Dinamo e un brand, iar cu investiţii în jucători şi cu un staff bun, va umple Arena Naţională la fiecare meci.

Andone ar putea redresa echipa, dar vreau să văd entuziasm şi alte feţe. Şi jucători noi şi staff nou. O schimbare totală ar trebui. Nu mai vreau aceleaşi persoane. Vreau feţe noi pe bancă", a spus Kiriţă la televiziunea DigiSport.

Fostul fundaş a vorbit şi despre cine ar trebui să o antreneze pe Dinamo şi a spus că cea mai bună soluţie ar fi Cosmin Contra.

"Chiar l-aş vedea pe Contra pe banca lui Dinamo. Este bătăios şi are spirit. Vrea să muncească şi are pasiune. Era un jucător ca mine, agresiv", a adăugat Kiriţă.

Citeşte şi: "Ioan Alone" » Ziua în care "Fălcosul" pleacă de la Dinamo? Cum şi-a schimbat radical discursul în doar 7 zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
duta_dd
duta_dd  •  18 Octombrie 2016, 21:18

chichiritza asta se incurca in propriile-i cuvinte ...macar lupu stie sa vorbeasca chiar daca vorbeste la fel de prost

digei
digei  •  18 Octombrie 2016, 13:43

Mi se pare doar mie ca baiatul asta "nervos" de fapt se autopropune in locul lui Danciulescu intr-o echipa cu Mutu si Contra ?

sadiku
sadiku  •  18 Octombrie 2016, 13:01
Postat de gilos pe 18 Octombrie 2016, 12:27

Carpanosu de Negoita trebuia sa-l pastreze pe Rednic care a facut treaba buna anul trecut. Injghebase o echipa bunicica, era respectat de jucatori, lumea incepuse sa revina la stadion...Daca avea continuitate, astazi eram departe. Daca acest asa-zis investitor nu are bani pentru mai mult, sa pleceeee !!!

Cu rednic eram 2 locuri mai sus ...aveam echipa dar nu aveam antrenor ...avea si ala niste surprize in cap ....cu care facea numai X

Vezi toate comentariile (14)
Comentează