FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un fost jucător al Stelei râde de numirea lui Dică: "Echipa are deja antrenor, are nevoie de secund!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 22:43

Într-un comentariu pe Facebook, Marin Barbu, fost jucător al Stelei între 1981 și 1983, a comentat decizia instalării lui Nicolae Dică pe banca FCSB.

Cel poreclit "Magiun" a comentat la o postare referitoare la acest subiect. " Steaua are antrenor, îi trebuie secund", aluzie la desele ocazii în care Gigi Becali se implică la echipă.

Barbu a evoluat la Steaua între 1981 și 1983, ajungând mai apoi la FC Brașov, unde s-a consacrat ca jucător. A evoluat în 154 de partide pentru "stegari", marcând 42 de goluri.

A antrenat, apoi, echipe precum Foresta, Ceahlăul, Petrolul, Poli Iași, UTA, Astra sau Juventus București, fiind antrenorul Forestei la celebrul 5-4 din Ștefan cel Mare cu Dinamo.

Gigi Becali a anunțat, în această seară, că Nicolae Dică va fi noul antrenor al FCSB după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

32 de jocuriși 2 goluri are Barbu pentru Steaua în L1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează