FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost jucător de la FCSB îi cere iertare lui Dică: "Recent l-am criticat"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 17:05

Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră, despre antrenorul Nicolae Dică și relația acestuia cu patronul Gigi Becali.

"Recent îl criticam pe Nicolae Dică şi deciziile dânsului. Astăzi a venit vremea să îmi cer scuze pentru că înţeleg că deciziile nu-i aparţineau. Nu are nicio vină.

Atât timp cât patronul clubului îşi asumă şi partea tehnică, trebuie să respectăm acest lucru. Nu sunt cele mai bune rezultate la Steaua în momentul ăsta, dar atât timp cât cineva îşi asumă, nu avem ce să spunem. Păcat totuşi că domnul Gigi Becali nu înţelege că antrenamentele şi strategia le face antrenorul.

Ceea ce vedem noi sâmbătă sau duminică la joc ar trebui să se regăsească în strategia de antrenamente din cursul săptămânii precedente. Nu doar valoarea individuală contează, ci şi valoarea de grup şi ceea ce se lucrează la antrenamente. Asta ar trebui să revină în sarcina antrenorului", a declarat Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Citește și: Cum și-a sabotat Becali echipa » Patronul a impus o schimbare care a ruinat-o pe FCSB!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Octombrie 2018, 19:46

Marica,tu cere-ti scuze celor din fotbalul romanesc pentru faptul ca de atata timp nu ti-ai dat seama de cine dicteaza la fcsb.Esti un fraier!

kwd2015
kwd2015  •  23 Octombrie 2018, 19:43
Postat de Danut Ognean pe 23 Octombrie 2018, 19:00

doliu placut fcsb-eilor

tot pe 12 ognene?

hanmocar
hanmocar  •  23 Octombrie 2018, 19:02

marico, tuvorbeste de faru', lasa steaua ca n-a fost de tine *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează