FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost mare antrenor al Stelei a ales revelaţia şi deziluzia dintre jucătorii noii campioane

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 20:33

Cristi Tănase e criticat pe finalul unui sezon foarte bun al Stelei. Deşi a fost titular de bază în echipa lui Reghecampf, Dodel este jucătorul pe care Emeric Ienei îl pune în categoria deziluzii.

"Tănase este singurul care m-a dezamăgit. Este un jucător tehnic, dar nu ştie să exploateze aceste calităţi. Nu este suficient de inteligent în anumite faze de joc", a declarat Ienei la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei îl laudă în schimb pe Chipciu: "Chipciu e un copil cu un tupeu pozitiv. El e mai obraznic, dar eu îl încurajez să continue cu această atitudine".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
vladutz13
vladutz13  •  06 Mai 2013, 23:27

Sigur, si eu am fost dezamagit de Tanase, dar sa spui ca e cea mai mare dezamagire este o exagerare, cand vorbim despre un om care a dat 6 goluri, vreo 8 pase de gol!! Nu a confirmat in meciurile tari din Europa sau in derbyuri.. dar a fost singurul??? Eu sunt mai dezamagit de Parvulescu!! Sa ne aducem aminte ca era mai bun decat Latovlevici cand a venit la Steaua. Sau de Rocha, care in retur nu a mai facut nimic, sau Nikolici care se presupunea ca o sa explodeze!!! Sau Rapa... oameni care chiar nu au facut nimic. Nu Tanase!!! Latovlevici a fost revelatia anului.

cristid.
cristid.  •  06 Mai 2013, 22:54

Problema cu Tanase nu este ca joaca prost. Da, stim cu totii ca joaca prost, dar el este folosit in continuare pt ca Jji trebuie sa isi scoata banii pe el. ASTA E PROBLEMA!

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2013, 22:30

adevarul e ca fratii Costea au fost mult peste Dodel..........chiar o revelatie as zice..............hai serios

Vezi toate comentariile (10)
Comentează