FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost patron de club o vede pe Steaua retrogradată: "Dacă UEFA o va exclude, asta se va întîmpla!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 19:41

Tot mai mulţi oameni de fotbal din România susţin că Steaua are şanse minime să scape nepedepsită de UEFA. Roş-albaştrii vor prezenta mîine apărarea, iar săptămîna viitoare se va anunţa decizia.

Marian Iancu, fost patron la Poli Timişoara, crede că o eventuală sancţiune UEFA ar atrage şi o pedeapsă aspră pe plan intern pentru Steaua.

"În mod cert, deşi nu-mi doresc asta, Steaua va fi exclusă din Europa de UEFA. Nu are cum să scape. În acest caz, automat, forurile din România ar trebui să o retrogradeze din Liga 1. Nu poţi face notă discordantă de ceea ce decide UEFA, care nu va fi niciodată interesată să intre într-un fel de competiţie cu Înalta Curte din România.

De asemenea, Tribunalul de la Lausanne. Trebuie să spun însă că o eventuală retrogradare a Stelei ar echivala cu un dezastru pentru fotbalul românesc!", a spus Iancu pentru Digi Sport.

Dosarul de apărare la UEFA, o enigmă pentru Reghecampf: "Nu ştiu cine se ocupă de asta"

"Verdictul" lui Gică Popescu » Fost membru în Comisia UEFA, "Baciul" ne spune la ce să ne aşteptăm în cazul Stelei

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (96)
mama.is.here
mama.is.here  •  21 Iunie 2013, 11:34

DA DOAMNE!

b.gigel
b.gigel  •  21 Iunie 2013, 09:48
Postat de widoqq pe 21 Iunie 2013, 07:38

Eu zic ca fotbalul romanesc o sa creasca in valoare daca dispar echipele comunisto-securiste devenite mafiote dupa revolutie adica Dinamo si Steaua. Vedeti ce mafioti se invart in jurul acestor echipe si cate echipe au distrus sa faca bani, cati mai multi bani. Samsarii astia de mafioti au vandut tot ce se se poate vinde, de la copii pana la fotbalisti consacrati? Cum sa creasca fotbalul romanesc daca nu mai are fotbalisti? Tot acest jaf in fotbalul romanesc a fost patronat de capii fotbalului care a facut averi nemasurate din fotbal in timp ce juniorii din Timisoara mananca eugenia si biscuiti dupa antrenamente. DNA sa faca ce trebuie facut!

Esti dus rau ! Nu mai ai scapare !

misucfr
misucfr  •  21 Iunie 2013, 08:26

Pai da, este clar. O sa fie 16 echipa in Liga I la anul. In locul Stelei o sa ramana mai mult ca sigur U Cluj. Forta ARDEALUL !

Vezi toate comentariile (96)
Comentează