FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI 0-3

Un fotbalist al Chiajnei a spus tot după al treilea eșec la rând cu 0-3: "E grav! Parcă se termină meciul când luăm gol" » Restanțele financiare și suprafața de joc alți factori pentru dezastru

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 20:32

Răzvan Grădinaru, cel mai bun om al Concordiei în eșecul cu Sepsi, 0-3, a răbufnit după meci și nu înțelege de ce echipa sa nu poate ieși din pasa proastă. Recunoaște că problemele s-au acumulat și din cauza situației financiare de la echipă și critică suprafața de joc sintetică. 

"Când primim gol nu știu ce se întâmplă cu noi, nu putem reveni. De fiecare dată când luăm gol parcă s-a terminat meciul. E o problemă gravă pentru noi. Nu știu ce se întâmplă cu noi. E clar că lucrurile nu arată bine. Vina este a noastră, a jucătorilor.

Noi intrăm pe teren, mister ne dă indicații, dar noi nu le respectăm. Trebuie să schimbăm ceva. Au venit sute de antrenori la noi aici și noi nu ne revenim. Ne fac rău și discuțiile despre schimbarea antrenorului", a zis Răzvan Grădinaru la TV Digi Sport. 

...despre restanțele financiare: "Este o problemă și faptul că nu primim bani. Pentru că și noi jucăm pentru familiile noastre, pentru bani. Întotdeauna s-au rezolvat problemele aici, dar acum, după seria asta negativă, e tot mai dificil. E greu să vezi în vesitar jucători care se plâng că au probleme cu banii."

...despre suprafața de joc: "Si terenul sintetic ne încurcă, să nu mai ascundem asta, noi venim cu puncte din deplasare. Acasă nu reușim. E greu, sperăm să se schimbe terenul. Am înțeles că sunt discuții pentru acest lucru, pentru că avem gambele și articulațiile praf". 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  15 Septembrie 2018, 09:55

Un fel de Pandurii Tg Jiu reincarnat. :)) cand vor avea nevoie de puncte sa se mentina in liga 1 for castiga, pana atunci sunt regizori.

minell73
minell73  •  14 Septembrie 2018, 21:49

Duca-se si chiajna si voluntari. Echipe care fac figuratie si donatoare de puncte la nevoie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează