FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un lider al Stelei ar putea pleca luna viitoare: "Am atins unul dintre obiective!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 09:17

Aventura lui Alexandru Bourceanu la Steaua se apropie de final. Contractul mijlocașului expiră în iarnă, iar acesta susține că nu a primit încă vreo ofertă pentru prelungirea contractului:

"Nu știu ce urmează. Unul din obiective l-am atins, adică să fiu mulțumit de mine, să îmi demonstrez mie că mai pot juca, sunt mulțumit. Nu mă aștept la mai mult, cred că ăsta e nivelul meu până în iarnă.

Nu mai vreau să termin acest sezon ca pe celelalte, cu roșu, cu nebunii, cu scandal, cu lumea pe mine. Vreau să fiu prieten cu toată lumea. Anul trecut nu am luat roșu intenționat, cine e atât de idiot să ia roșu intenționat? Eu nu sunt atât de imbecil.

Nu am discutat de prelungire, Ana Maria Prodan este managerul meu, sunt în așteptare de oferte”, a spus Bourceanu.

7 trofeea strâns Bourceanu la Steaua: trei titluri, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Noiembrie 2016, 10:49

te asteapta chiajna, alex

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close