FOTBAL  »  Superliga  »  

Un nou campionat al Echipei Fantastice se apropie de sfarsit

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Etapa cu numarul 20 din Liga I de fotbal, coincide si cu ultima etapa a celui de-al cincilea campionat al Echipei Fantastice. Astfel, dupa incheierea acestei manse, antrenorii fantastici au sansa sa promoveze in seria urmatoare, in urma punctelor adunate in aceste sapte etape. Vom avea si un nou campion fantastic, care incepand cu aceasta etapa va castiga marele premiu final de 45 de milioane. Petrica Pavel, campionul en-titre si antrenorul echipei Minolta, inainte de a castiga prima liga si astfel premiul cel mare, a inceput din seria a 4-a si a promovat an de an, pana in Liga I. Castigatorii premiilor de etapa primesc, de asemenea, premii marite, dupa cum urmeaza:
Loc 1 800 lei
Loc 2 600 lei
Loc 3 400 lei

Ultimii patru din fiecare liga vor retrogra, avand sansa ca in ultimele 2 campionate de EF, ramase pana la o noua pauza competitionala, sa isi recastige locul ocupat in acest moment.

Inainte de a va alcatui primul 11 pentru aceasta etapa, nu uitati sa verificati probabilitatea de joc disponibila pe site-ul www.echipafantastica.ro, dar si ultimele stiri despre echipele din Liga I pe www.gsp.ro.
Intra si tu acum in Echipa Fantastica si ii poti antrena pe jucatorii tai preferati.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  22 Februarie 2008, 14:58

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFFER scrie niky_catalin(eu fiind un Premium Member pe site o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 240 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close