FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un nou scandal la Rapid cu doar o zi înainte de meciul cu Petrolul » Jucătorii au refuzat să intre în cantonament!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 19:49

Scandalurile de la Rapid par a nu se mai termina. Clubul a intrat în insolvenţă şi mai mulţi jucători s-au despărţit de echipa din Giuleşti, însă situaţia financiară este în continuare precară.

Mai este doar o zi pînă la meciul cu Petrolul şi jucătorii au refuzat din nou să intre în cantonament. Motivul pare a fi legat de conducere, care nu şi-a respectat promisiunile.

"Probabil că sînt ceva nemulţumiri. Au o diferenţă de 15% pe luna ianuarie, în rest nu ştiu să fie alte probleme la club. Nu ştiu să fi refuzat să intre în cantonament, ci doar că se duc la film în această seară.

Probabil că antrenorul a decis să nu-i mai ţină în cantonament după film, dar mîine se vor prezenta la Pro Rapid pentru meciul cu Petrolul", a declarat pentru Digi Sport, preşedintele CA al Rapidului, Ioan Taban.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
catzulinho
catzulinho  •  09 Martie 2013, 13:00
Postat de chris1391 pe 09 Martie 2013, 10:22

afectiunea CATRE gloata voi nu crEEati daCA CAstigati rapidul e tot ce am iubit si voi iubII Daca-ti citea comentariul, regretatul Fanus Neagu nu-si mai scotea din buzunar mana aia cu care a scris articolul "Invidiati-ma, sunt rapidist" ... mare pacat, s-au dus vremurile marilor rapidisti (ultimul a fost Pittis), au amutit dialogurile regale (ca sa-l citez tot pe marele Fanus). Au aparut internautii agramati, apucaturile snoabe ( clubul ceferistilor avea mare nevoie de un club aristocratic, care sa-i apere istoria si traditiile) si scandarile scabroase. Parerea mea e ca trebuie ars tot pentru a renaste curati, cu Copos si Taban povestea gri-visinie continua.

Simplu si la obiect, da.

catzulinho
catzulinho  •  09 Martie 2013, 12:59

Ieri 25, azi 15, maine le-a platit pe tot anu 2012, poimaine sunt restante pe vreo 5-6 luni, aha.

robert_rapid98
robert_rapid98  •  09 Martie 2013, 12:57

Da bravo echipa faceti iar scandal ca sa bagati rica in sfarsit suntem si noi cat de cat uniti adica jucatori suporteri si voi faceti scandal la echipa

Vezi toate comentariile (44)
Comentează