FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ

EXCLUSIV VIDEO Un nume important de la Craiova se implică în dezbaterea „Steaua vs. Dinamo”: „Știu cine a fost cea mai dezavantajată”

Imagine din perioada Craiovei Maxima
Imagine din perioada Craiovei Maxima

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 11:40

Emil Săndoi (55 de ani), fundaș la Universitatea Craiova într-o perioadă istorică a fotbalului din Oltenia (1983-1995), s-a implicat azi, la GSP Live, în dezbaterea privind supremația din fotbalul românesc al anilor '80. 

Sprijinul pe care Steaua și Dinamo îl primeau din partea arbitrilor în acea perioadă s-a resimțit din plin la Craiova. Emil Săndoi a răspuns sincer la întrebarea „Cine a fost mai favorizată înainte de '90, Steaua sau Dinamo?”:

VIDEO. Emil Săndoi: „Craiova era cea mai dezavantajată”

„Pot să răspund altfel la această întrebare. Știam cine era cea mai dezavantajată. Aia era Craiova. Dintre Steaua și Dinamo, nu știu care era mai avantajată, dar știu cine era cea mai dezavantajată. Dar am demonstrat că se poate și așa. 

Poate sunt nostalgic, dar îmi aduc aminte de un sezon în care am câștigat în fața Stelei de două ori, am câștigat cu Dinamo, cu Victoria. Am câștigat împotriva tuturor previuzinilor câteodată”, a spus Săndoi, în direct la emisiunea GSP Live. 

42 de goluriîn 268 de meciuri a reușit Emil Săndoi în tricoul Universității Craiova, în perioada 1983-1995

Marele regret al carierei lui Emil Săndoi

Pe parcursul emisiunii, Emil Săndoi a adus în discuție și marele regret al carierei sale: acela că n-a fost antrenat de Mircea Lucescu.

„Un regret al carierei mele e că n-am lucrat cu Mircea Lucescu. Am lucrat cu antrenori mari de-a lungul timpului, dar n-am reușit să lucrez cu «Puiu» Iordănescu și Mircea Lucescu. 

Dacă aș fi dat curs unor oferte pe care le-am avut de la Dinamo, probabil că aș fi lucrat cu dânsul. Dar este un mare regret că n-am reușit să fiu jucătorul lui Mircea Lucescu”, a mărturisit Săndoi. 

Cine a fost mai favorizată înainte de '90, Steaua sau Dinamo?

În ultimele săptămâni, în România s-a iscat un conflict între foștii jucătorii de la Steaua și Dinamo din anii '80.

Acea perioadă a conținut o rivalitate feroce între instituții ale statului comunist, nu doar între echipe de fotbal. „Internele", adică Miliția și Securitatea, făceau tot ce puteau ca să câștige Dinamo, Armata și Valentin Ceaușescu erau cu Steaua. Iar arbitrii erau de multe ori un punct vulnerabil - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri despre acest subiect: 

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe, fost campion cu Universitatea Craiova, dă verdictul: „Steaua 86, peste Craiova Maxima”

Mircea Lucescu pune Craiova Maxima peste Steaua '86: „A avut adversare tari! Nu Kuusysi, nu Vejle, nu Honved!” + o lecție de pe Netflix

GSP demontează două mituri marca Mircea Lucescu: NU, Craiova Maxima nu a fost peste Steaua '86 și NU, Rodion Cămătaru nu e mai bun decât Cristiano Ronaldo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  27 Mai 2020, 18:31
Postat de Horneţ Mirel pe 27 Mai 2020, 13:08

Craiova dezavantajata ?!!!!! Dar cand era Braila in prima divizie si juca la Braila sau la Craiova cine era total avantajata ?!!!! Ati fost buni jucatori si atat ! In rest numai minciuni spuneti.

bai, *** poate Craiova a fost odata avantajata, si poate si atunci din greseala, chiar nu inteleg de ce nu intri pe site-ul vostru- braila.com... dar altii au fost dezavantajati de 1000 ori , poate asta n ai inteles.... Stai in banca ta pro....e!comenteaza despre tine... si ai tai... ce cauti pe aici oaie ratacita? la o adica cine e braila, la fotbal, imi cer scuze fata de oras, nu de pro.t, o fi timisoara sau arad pe harta fotbalului***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

224556945391005
Horneţ Mirel  •  27 Mai 2020, 13:08

Craiova dezavantajata ?!!!!! Dar cand era Braila in prima divizie si juca la Braila sau la Craiova cine era total avantajata ?!!!! Ati fost buni jucatori si atat ! In rest numai minciuni spuneti.

stefan..
stefan..  •  27 Mai 2020, 12:10

Astăzi, acum doi ani. Cea mai mare "olteniada" din istoria fotbalului romanesc. 25 000 de suporteri ai Stiintei la finala Cupei României.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close