FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un oficial al Stelei comentează decizia de excludere a lui Andrei Prepeliţă şi Giedrius Araluskis: "Jucătorii au greşit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 14:17

Înainte de meciul cu Rapid, steliştii Andrei Prepeliţă, Iasmin Latovlevici şi Giedrius Arlauskis au fost excluşi din lot pentru că nu vor să îşi prelungească înţelegerile cu echipa.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a comentat decizia de a-i exclude din lot pe cei doi titulari, Prepeliţă şi Arlauskis.

"Îmi pare rău pentru cei doi, dar este o decizie normală. Eu îl apreciez foarte mult pe Arlauskis, a apărat foarte bine în retur. Eu am zis încă de cînd au plecat în primul cantonament că cei doi trebuie să se decidă pînă începe al doilea.

Jucătorii au greşit pentru că nu au avut o poziţie fermă, să decidă ce vor să facă. Trebuia să zică dacă vor să prelungească sau nu. Antrenorul trebuie să ştie ce echipă are din sezonul următor. Practic, de la vară noi pierdem cinci jucători, Prepeliţă, Arlauskis, Latovlevici, Rusescu şi Bourceanu. În vară nu putem face ca jucătorii transferaţi să se integreze perfect, pentru că este o perioadă de timp prea scurtă.

Este dificilă această situaţie, pentru că pierd ambele părţi. Şi Steaua pierde doi jucători valoroşi şi pierd şi fotbaliştii, pentru că nu mai au meciuri în picioare. Mie îmi pare rău de Prepeliţă, pentru că probabil va pierde echipa naţională şi poate şi EURO 2016.

Nu sîntem singurul club care procedează aşa. Uitaţi-vă la Fiorentina. Neto este un portar care se află de mult timp la club şi după ce a decis că nu vrea să mai prelungească, l-au trecut pe bară şi apără Tătăruşanu. La Steaua, cu Tătăruşanu a fost diferit faţă de Arlauskis. El ne-a zis direct că nu vrea să mai semneze şi că vrea să plece liber şi nici nu avea un concurent pe măsură", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
robert1205
robert1205  •  25 Februarie 2015, 22:54

Pentru ce sa mai semnezi ca oricum esti liber peste 2 luni , pleci pe o prima mare de instalare si un salariu mai mare si platit la zi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Februarie 2015, 20:10

Sînteți de acord cu măsura luată de conducerea Stelei? Da 61% (537 de voturi) Nu 39% (337 de voturi) TOTAL: 874 de voturi __ da, vrem sa fie excluis mai multi !..))

gesepistii
gesepistii  •  25 Februarie 2015, 17:56
Postat de valiza.epo pe 25 Februarie 2015, 17:47

Duckadam nu rateaza nicio ocazie da a arata cat e de prostalau. Are el impresia ca jucatorii sunt sclavi?! Este dreptul lor de a decide drumul de urmat in cariera.

ALPIN AL exandru PIN tilie , plutonier in rezerva de securitate din Turda: Ai nevoie de o internare nevoluntara in spitalul de psihiatrie in temeiul Legii 487/2002 republicata 2012, legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice . Zoltan Arpad Paszkany a dat teapa prin insolventa jucatorilor lui CeFuRa Blatistii la restante salariale in valoare de 4.5 milioane euro. ASTA INSEAMNA PINTILIE BATAIE DE JOC FATA DE FOTBALISTI. Becali le plateste salariile la zi si impozitele statului. Du-te Pintilie la matineu cu mizeria ta de club mafiot protejat 10 ani de mafia Basescu Boci PDL.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează