FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un oficial al Stelei l-a desființat pe Marc după ironiile la adresa lui Marica: "Dumnezeule! E un jucător de zero lei! E ca și cum s-ar certa Messi cu un fotbalist din Liga 2"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 11:37

Helmuth Duckadam l-a pus la respect pe Andrei Marc, care a continuat atacurile la adresa lui Ciprian Marica. Fundașul dinamovist l-a ironizat pe acesta după accidentarea din meciul de aseară. 

"Nu există conflict între Marc și Marica. E ca și cum un jucător din liga a doua română ar intra în conflict cu Messi, de la Barcelona. Din păcate, bunul simț lasă de dorit în ultima perioadă.

Declarația lui a fost lipsită de bun simț. Cineva ar trebui să-i explice lui Marc cât a plătit Stuttgart lui Șahtior pentru Marica și cât a plătit Dinamo pentru Marc Ceahlăului pentru el. Cred că asta e diferența.

Cine e Marc până la urma urmei? Ce a câștigat el? Marica e un jucător de națională! Dumnezeule, a jucat la Șahtior, Schalke și Stuttgart.

Marc a ajuns fundaș dreapta pentru că nu are loc în echipă. E diferență între un jucător de 8 milioane și unul de zero lei", a declarat Duckadam la ProSport Live.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2016, 12:43

sa gasit slujitorul asta de duckakadam sa vorbeasca, el care sta pe post de recamier dimineata cand vrea sa-si puna Jiji picioarele !!! Marc e un fotbalist tanar, de viitor, de unde stie acest ardelean incet la minte ca Marc nu va ajunge si el intr-un campionat foarte puternic ?? Vorbim doar ca sa nu ne trezim din somn

174811752901560
Speranta D. Duca  •  08 Martie 2016, 00:22

Caracter zero e fotbalistul care putea rămâne idol, dar a ales să se reducă la statutul de "jucător profesionist". Marc a fost întrebat și a raspuns fără a detalia, nu a zis ca îi pare bine, nici nu l-a vânat pe teren, cum au vânat mureșenii azi. Ar conta prea tare părerea lor de rău (de complezență), sau a celui care i-a rupt urechea lui Tucudean? Iar cei care acuza... alte caractere, mai ales fostul patron de sclavi neplatiti

para.para
para.para  •  07 Martie 2016, 20:42
Postat de jianu_pandurii pe 07 Martie 2016, 18:45

dincolo de rivalitati fotbalistice ar trebui totusi sa existe un minim bun simt si omenie. Gestul lui Marc e grotesc i dovedeste prostie si caracter zero. In primul rand la asta trebuia sa se refere Duckadam. Ca Marc nu are valoare de piata sau e un banal fundas central rudimentar e mai putin important. Era la fel de grav si daca ar fi fost un mare fotbalist. Comisiile de disciplina trebuiau sa se autoisesize si sa-l suspende vreo 4-5 etape. Dura lex, sed lex. Dupa o astfel de pedeapsa nu cred ca vrteun fotbalist ar mai indrazni sa se comporte ca Marc.

Trebuie sa fii distrus pe viata de catre aceasta hartie numita impropriu, ghesepe, ca sa debitezi asemenea ineptie. Marc s-a exprimat liber, e dreptul lui la libera exprimare, nu a jignit pe nimeni, nu a lovit pe nimeni, dar tu fecesepist notoriu, cu mintea limitata, de unde sa cunosti acest drept? De aceea esti carpa la tine in tara, ca nu-ti cunosti drepturile.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează