FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENŢĂ

Un oficial FRF, propunere revoluţionară: "Falimentul fotbalului românesc şi reluarea activităţii de noi entităţi juridice"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 19:27

Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, se aşteaptă ca şi alte echipe să intre în insolvenţă, în afara celor 6 care au recurs la această măsură pînă acum.

"Mă aştept să mai intre şi alţii în insolvenţă. Ultima soluţie ar fi falimentul fotbalului românesc şi reluarea activităţii de noi entităţi juridice, pe nişte baze economice puternice.

Toate datoriile astea atîrnă ca o piatră de moară de cluburile de la noi. Să vedem cîţi vor mai reuşi să iasă din insolvenţă", a spus Viorel Duru la Dolcesport.

Cele şase echipe intrate în insolvenţă sînt: Rapid, Dinamo, Oţelul, Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Petrolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
sakamoto
sakamoto  •  25 Februarie 2015, 10:43

Acest perfid Mafiot, a contribuit substantial, alaturi de penalul Nasu, la distrugerea fotbalului romanesc. Multi ani fericiti la Jilava, Durule, alaturi de stapinul tau Sandu! Cu averile adunate din jaful asupra fotbalului romanesc,CONFISCATE!

mircea1957
mircea1957  •  24 Februarie 2015, 22:15

Duru, ca de obicei, nu intelege nimic. Figura trista a fotbalului romanesc. Este depasit de evenimente si de acest mileniu. Smecherii declara insolventa, ca sa nu mai plateasca la termene taxe, TVA, impozite, furnizori si angajati. Reesaloneza datoriile, si, creditorii se aleg cu... praful de pe toba, maxim 10% din cat au sa ia. Economie 90%. Dar Duru, nu intelege nimic.

zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2015, 21:54
Postat de eventulroute25 pe 24 Februarie 2015, 21:43

Si de Hagi te iei gunoi bolnav? Doar mizerii si frustrari iti ies din gura bolnavule.

Mai clatesteti ochii in chiuveta ca vad ca ai vedenii cum ca eu l-am injurat pe hagi, daca imi arati unde l-am injurat pe acest articol, eu imi inchid contu si nu mai postez pe GSP, ma apuc de altceva dar asta nu se va intampla pentru ca e doar in mintea ta de gunoi fcsbist !!!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează