FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un oficial stelist nu are încredere în Piovaccari: "E nevoie de un vîrf adevărat la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 12:08

Steaua l-a împrumutat în această vară pe Federico Piovaccari, dar tot mai multe voci îl contestă pe atacantul italian.

După ce Dumitru Dragomir l-a criticat de mai multe ori pe Piovaccari, a venit rîndul unui oficial stelist să reacţioneze înaintea returului cu Legia Varşovia.

"Piovaccari nu este o soluţie de moment la Steaua. Echipa are nevoie de un vîrf adevărat. Poate vor marca apărătorii, aşa cum s-a şi întîmplat în mai multe partide importante. Eu cred că Steaua va lua un atacant dacă se califică în grupele Ligii Campionilor", a spus Viorel Păunescu la televiziunea sportro.

Preşedintele de onoare al Stelei crede însă că Steaua se va califica: "Steliştii sînt mai tehnici, mai agresivi, impun stilul lor în fiecare meci, aşa vor juca. Merg pe o calificare la Varşovia".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  28 August 2013, 01:27

bourceanu,gardos,piovacari impecabili ! ei ne-au adus calificarea !

bazileon
bazileon  •  27 August 2013, 18:45

Dom'le, daca stii fotbal, nu incape nici o indoial: Piovaccari e o nulitate. Este (era?) el Toni (marele golgheter!!!) un mediocru! Steaua nu are atacant, Nikolici fiind inca si mai prost. Ca de altfel multi stelisti actuali: Tanase, Adi Popa, Tatu, Gardos, in vreme ce nume ca Bourceanu si Chiriches sunt mult umflate.

daniaania
daniaania  •  27 August 2013, 17:55

si noi avem nevoie de un virf..

Vezi toate comentariile (56)
Comentează