FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Încurcătură totală cu vârful dorit de Becali! Un șef din Liga 1 îl contrazice pe patronul FCSB: "Argăseală spune că vine cu ofertă după 2 ianuarie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 18:52

Transferul lui Andrei Cristea (34 de ani) de la Iași la FCSB este departe de a fi realizat. Președintele executiv al moldavilor susține că le-a comunicat oficialilor FCSB condițiile în care sunt dispuși să se despartă de atacantul de 34 de ani și așteaptă în continuare răspunsul acestora.

Vineri, la prezentarea lui Florentin Matei, Gigi Becali s-a referit și la posibilul transfer al lui Andrei Cristea de la Poli Iași.

"Eu am negociat cu patronul de acolo, cu Horia Sabo. Şi ne-am înţeles pentru 50.000 de euro. După care ei, cei din Comitetul Director, au spus că «stai, dom'ne, că ăla nu are nicio treabă. Vrem să stingem datoria de 160.000 de euro pentru Qaka». Păi, staţi, mă! Ce legătură are? Una-i una şi alta-i alta. Şi lămuriţi-vă voi acolo cum stau lucrurile şi gata", a explicat patronul FCSB.

Reprezentantul Comitetului Director al ieșenilor, Adrian Ambrosie, care deține în club funcția de președinte executiv, continuă totuși să susțină că deocamdată nu e nimic concret:

"FCSB ne-a trimis o hârtie în care ni se solicita să precizăm condițiile în care jucătorul poate fi transferat. Am răspuns imediat, iar președintele lor, Valeriu Argăseală, ne-a informat apoi că vor reveni cu o ofertă concretă după data de 2 ianuarie. Ceea ce încă nu s-a întâmplat".

Vezi și: 

Gnohere și Țucudean, OUT! FCSB și CFR Cluj și-au scos la vânzare "nestematele" » Ce soluții de înlocuire au în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alan24
alan24  •  05 Ianuarie 2019, 19:42

a rupt ...gsp cu transferul lui andrei cristea ! eu chiar nu inteleg de ce il vor astia cu atata insistenta, omul e un fel rusescu 2..si dinamovist pe deasupra ! de fapt acolo e plin de dinamovisti, balgradean, romario benzar, florinel coman, bizonul, astia dintre cei de baza. google nu minte, declaratiile lor despre sangele alb rosu , raman acolo in arhiva ! sau cea a luji pintili , capitanul..ca echipa lui becali e fcsb, steaua e in liga a patra.nu mai au ei "stelisti adevarati" cum erau tamas si tucudean

c0munist
c0munist  •  05 Ianuarie 2019, 19:37

Va pierdeti credibilitatea cu articolele voastre mai ziaristilor GSP ,ar trebui dati afara cel putin jumate din redactie , ati scazut mult ..

respect2014
respect2014  •  05 Ianuarie 2019, 19:31

Cel care se bucura nebun de fericire ca a batut FCSB si a dat campionatul altei echipe...parca anul trecut, nu? Merita sa-l ia!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează