FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un stelist e ridicat în slăvi, iar altul criticat: "Pe mine nu m-a impresionat niciodată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 15:38

Steaua îl va pierde gratis la vară pe Alexandru Bourceanu, jucător aflat în aceeaşi situaţie ca şi Ciprian Tătăruşanu.

Fostul jucător al roş-albaştrilor Valeriu Răchită îl laudă pe căpitanul Stelei, dar nu crede că aducerea lui Claudiu Keşeru a fost un transfer foarte bun.

“Eu cred că Bourceanu ar fi o pierdere pentru Steaua. Aş face toate eforturile să-l opresc. Să ne gîndim cît ar costa un jucător ca el ca să vină la Steaua.

Pe mine nu m-a impresionat Keşeru nicioadată. E un jucător care a jucat în prima ligă franceză, dar fără mari realizări. El resimte greutatea antrenamentelor şi e greu să se integreze repede“, a spus Răchită la Sport Total fm.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
shab
shab  •  29 Ianuarie 2014, 17:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si Trica a jucat la Steaua, a castigat trofee si a fost iubit de suporteri, ceea ce nu schimba faptul ca mai apoi s-a transformat intr-o taratura scarboasa pe care orice stelist ar scuipa-o intre ochi, pe merit. Cam asa si cu Rachita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează