FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Un șut, un gol » Cifrele care arată că fotbaliștii lui Hagi au fost apostolii norocului cu FCSB

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 23:02

FCSB a remizat cu Viitorul, 1-1, în etapa a șaptea din play-off, însă nivelul dintre cele două echipe care se luptă la titlul a fost vizibil.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a condus meciul de la un cap la altul și asta o arată și statistica. Viitorul a marcat la unicul gol trimis pe spațiul porții lui Florin Niță, în timp ce FCSB a avut nu mai puțin de 7 mingi trimise pe poarta lui Rîmniceanu.

De fapt, FCSB a condus la fiecare capitol, în afara scorului de pe tabela de marcaj. Pentru liderul din play-off a marcat Pintilii, în minutul 40, iar de partea cealaltă a egalat Țucudean, în minutul 73.

statistică

FCSB - Viitorul

  • Posesie 54 - 46
  • Șuturi 19-3
  • Pe poartă 7-1
  • Cornere 8-3
  • + 2 bare FCSB
    sursa: flashscore

" Steaua a jucat bine astăzi, a pasat bine, a făcut combinații. Singurul lucru care i-a lipsit a fost golul. Până la urmă a mai intervenit și ghinionul. Dar ăsta-i fotbalul!" Gabi Balint la TV Digi Sport

"A fost un joc la discreția Stelei. Steaua e favorită la titlu și cu siguranță va câștiga campionatul. M-am bucurat pentru Hagi că a făcut egal" Anghel Iordănescu

Program FCSB:
- Dinamo (1 mai)
- Astra (8 mai)
- CSU Craiova (13 mai)

Program Viitorul
- Astra (29 aprilie)
- CSU Craiova (6 mai)
- CFR Cluj (13 mai)

 clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
corectu
corectu  •  25 Aprilie 2017, 07:58

CFR-ul e periculoasa.Are un meci usor cu Craiova,are cu dinamo acasa.

flintstone
flintstone  •  25 Aprilie 2017, 06:44

da rai mai sunteti, da va rog eu frumos de tot, puneti si programul lui dinamu

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Aprilie 2017, 00:48

RESPECT GICA HAGI,DAR JUCATORII AU STAT PE JOS MAI MULT DECAT AU JUCAT FOTBAL,INSA SCOPUL SCUZA MIJLOACELE,CHIAR SI CU 2 PENALTY URI CLARE CA LUMINA ZILEI,AU SPUS TOTI SI CRACIUNESCU,MERITAM SA CASTIGAM LA SCOR,DAR ASTA E FOTBALULUI,II SPUNEAM UNUIA DIN PELUZA,OCAZIILE SE RAZBUNA SI CU 2 FAZE VIITORUL A DAT 1 GOL,INSA DACA BATEM LA DINAMO,E CHIAR GREU SA MAI PIERDEM TITLUL,DAR PARCA VAD CA SE TERMINA EGAL SI VIITORUL ASTRA,LA FEL,SI SE JOACA PANA IN ULTIMA RUNDA !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează