FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Unde ar trebui să joace Claudiu Keşeru? » Laurenţiu Reghecampf i-a pregătit un post, o legendă stelistă îl sfătuieşte altceva

Claudiu Keșeru, foto: Alex Nicodim
Claudiu Keșeru, foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 11:29

Claudiu Keşeru este oficial noul jucător al Stelei pentru următorii doi ani şi jumătate, urmînd să primească un salariu anual de 250.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf are însă o problemă în acest moment după venirea lui Keşeru, pe ce post din ofensivă să-l folosească. Tehnicianul Stelei ar dori să-l utilizeze în spatele atacantului împins, Federico Piovaccari sau Pantelis Kapetanos.

Şi Ionuţ Popa, tehnicianul care l-a promovat pe Claudiu în echipa de seniori la Oradea, le-a dat un pont roş-albaştrilor cu o declaraţie din Gazetă: "Keşeru nu s-a impus la Bastia fiindcă a fost folosit vîrf, post care nu-i convine. El e mai bun să apară din spate cu mingea la picior, e excelent ca atacant retras!"

Ienei îl vede vîrf împins
Totuşi, legenda stelistă Emerich Ienei îl sfătuieşte să-l folosească în postura de vîrf central,  în locul celor doi străini: "El e orădean ca şi mine şi-l ştiu de mic. Poate juca şi pe stînga sau ca al doilea vîrf, însă cel mai bun randament l-ar da pe poziţia de atacant central. Eu acolo îl văd, la concurenţă cu Kapetanos şi Piovaccari.

E un bun finalizator, are şi o lovitură de cap foarte bună, depinde de el dacă se acomodează", a spus Ienei pentru Adevărul.

El e orădean de-al meu, şi-l ştiu de mic. Poate juca şi pe stânga sau ca al doilea vârf, însă cel mai bun randament l-ar da pe poziţia de atacant central. Eu acolo îl văd, la concurenţă cu Kapetanos şi Piovaccari. E un bun finalizator, are şi o lovitură de cap foarte bună, depinde de el dacă se acomodează

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (21)
dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2014, 23:56
Postat de ando89 pe 10 Ianuarie 2014, 11:08

Da, da, neaparat varf impins!

ce sa zici si tu Comentariul tău...

dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2014, 23:56
Postat de ovidiu_3003 pe 10 Ianuarie 2014, 11:39

Keserica acesta o sa stea mai mult pe banca de rezerve ...

serios?te cam inseli .

dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2014, 23:55
Postat de mistretulsensibil pe 10 Ianuarie 2014, 12:17

Keșeru e vârf (ST), nu e mijlocaș ofensiv (CAM). Nu s-a impus la Bastia din cauza valorii sau a formei slabe... Nu pentru că ar fi fost folosit vârf.

:)))))))))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează