FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Încă un nume important e pe făraș la Universitatea Craiova! Pe cine vrea Rotaru să dea afară

Articol de - Publicat marti, 09 august 2022 16:01 / Actualizat marti, 09 august 2022 18:34

Laszlo Balint a fost demis după 7 meciuri pe banca oltenilor, dar nu e singurul de care Mihai Rotaru vrea să scape. Marian Copilu, managerul sportiv al Universității Craiova, e următorul pe listă.

Eșecul lui Balint, două victorii, trei remize și două eșecuri în debutul sezonului, este și eșecul managerului sportiv Marian Copilu, omul care l-a propus și a susținut numirea lui în fața patronului Mihai Rotaru și a președintelui Sorin Cârțu. 

Culisele demiterii lui Balint de la Universitatea Craiova » Ce i-au reproșat jucătorii
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Culisele demiterii lui Balint de la Universitatea Craiova » Ce i-au reproșat jucătorii

Marian Copilu, la un pas să plece de la Universitatea Craiova

Din informațiile Gazetei, nu Rotaru a negociat rezilierea cu Balint, ci i-a pasat această responsabilitate chiar lui Copilu. Gyuszi a refuzat inițial, însă azi dimineață a cedat, după ce a solicitat 6 salarii, respectiv 78.000 de euro, ca să plece. În final, potrivit DigiSport, s-ar fi ales cu 50.000 de euro. 

ProSport a dezvăluit că Marian Copilu ar urma să fie tras pe linie moartă, însă surse autorizate ale Gazetei Sportului susțin că măsura va fi mult mai aspră! Rotaru a decis că îndepărtarea lui Balint va fi urmată, la un moment dat, de debarcarea lui Copilu! 

Hotărât să se concentreze mai apăsat asupra altor proiecte de business, în construcții, Rotaru l-a adus cu surle și trâmbițe în ianuarie, convins că el și Cârțu se vor armoniza și vor rezolva împreună treburile curente ale clubului. 

Numai că noul manager, după ce și-a mutat biroul la cantonamentul din Lunca Jiului, și-ar fi depășit cu mult atribuțiile: „Întocmea programul de antrenament și dădea chiar indicații tactice! Tot el a avut un cuvânt greu de spus și la îndepărtarea lui Reghecampf”.

Rădoi, debut cu Zorya

Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi (ora 20:30), cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League. 

În tur, Craiova a fost învinsă, 0-1, astfel că Rădoi va avea o misiune dificilă în primul său meci. În Liga 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00.

VIDEO Totul despre CSU Craiova - Zorya

Citește și: 

Bogdan Stelea a dat de pământ cu CSU Craiova: „O întreagă nebuloasă acolo! Nu-l dai afară după 56 de zile”

Ilie Dumitrescu, revoltat de ce se întâmplă la CSU Craiova: „Toți antrenorii lor au fost slabi! Rădoi nu va veni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
Paksi
Paksi  •  10 August 2022, 08:18

O întrebare firească.Ce îl recomandă pe Rădoi că ar fi un antrenor bun? Poate bolizii cu care circulă! Că rezultatele nu-l recomandă.

terranovaaa
terranovaaa  •  09 August 2022, 21:58
Postat de nasty1 pe 09 August 2022, 18:54

Custodele nu mai are nevoie de Copilu, pentru ca a achizitionat deja cativa arbitri (in frunte cu Istvan Kovacs) si VAR-ul. Astia fac cat zece de Copilu si 20 de fotbalisti si probabil costa mai putin. :)))

Cate clone ai gelule :))

Rensenbrink
Rensenbrink  •  09 August 2022, 20:22
Postat de FanFCCraiova pe 09 August 2022, 17:51

La FC Universitatea Craiova avem antrenor printre cei mai buni din Romania Marius Croitoru, si acum avem si liniste, circul sa mutat la cealalta echipa din oras, randoi nu apuca sfarsitul turului de campionat ,

nu paria ca miti termina campionatul. poate da in judecata pe cineva, poate il da in judecata cineva. Stii cum e.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează