FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 10:42 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 11:05

GSP a cerut în această dimineață reacții oficiale de la Universitatea Craiova, clubul la care juca Răzvan Popa în perioada în care, conform declarațiilor mamei sale la GSP LIVE, a fost agresat sexual de Devis Mangia.  

Primul contactat de Gazeta Sporturilor a fost patronul Mihai Rotaru, acuzat de mama lui Răzvan Popa că l-a protejat pe antrenor. Rotaru a fost abordat printr-un mesaj scris cu rugămintea de a comenta afirmațiile care îl vizau direct, făcute în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan. 

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Mihai Rotaru, după dezvăluirile de la GSP LIVE: „Dați un mail la departamentul de presă al Universității Craiova și o să vă răspundă”

„Ce să comentez? Mizeria lui Ștucan?", a fost reacția patronului. 

Ulterior, după insistențele reporterului GSP, Rotaru a adăugat: „Dacă o să avem un punct de vedere o să-l punem pe site-ul oficial al clubului. Nu pot să vă spun dacă va exista acest punct de vedere. O să vă anunțe colegii mei. Dați un mail la departamentul de presă al Universității Craiova și o să vă răspundă”.  

Sorin Cârțu: „Nu mă intersează pe mine ce face Mangia. Mangia și-a dat demisia”

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, prezent și el în club la momentul agresiunii sexuale invocate de Răzvan Popa, a comentat pentru Gazetă: „Nu vreau să vorbesc, nu fac comentarii. Nu intru în polemici din astea. Într-adevăr, m-a sunat Gigi Becali să se intereseze de Devis Mangia, dar i-am spus că nu știu exact pentru ce și-a dat demisia de la noi. Am aflat ulterior ce s-a întâmplat”.  

Cârțu (66 de ani) a mai adăugat: „Nu mă intersează pe mine ce face Mangia. Mangia și-a dat demisia. După ce a avut discuții cu domnul Rotaru s-a ajuns la concluzia că trebuie să plece”.

VIDEO Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, face acuzații șocante: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui

Citește și: 

Devis Mangia, suspendat din postul de selecționer al Maltei! Un jucător l-a acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (85)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Octombrie 2022, 15:03
Postat de brera30 pe 03 Octombrie 2022, 17:36

Despre tacerea lui Stucan de 3 ani de zile, nu vorbeste nimeni.

*** Ia uite cum familia fotbalistului andeclarat ca a determinat încheierea contractului de munca al lui mangia prin Discriminare: La GSP LIVE, Alexandra Popa a dezvăluit ce a discutat cu Rotaru, chiar înainte ca Mangia să fie demis. „Am discutat duminică și mi-a spus să nu fac nimic până marți. Ne-a rugat să nu ne ducem a doua zi la echipă. A zis să așteptăm o zi. Am simțit atunci că face ceva. Următoarea zi am văzut că Mangia a fost demis. Răzvan ne-a zis că Mangia nici nu mai venit la echipă. Am simțit că decizia a fost luată la presiunea noastră. După aceea Rotaru ne-a sunat și ne-a mulțumit că nu am făcut nimic. Mi-a zis că ce vorbit el cu Devis rămâne între ei și că Mangia a plecat deja din țară. Deci succes in instanta daca va da mangia in judecata, cred ca familia fotbalistului trebuie sa ii plateasca diferenta de contract de munca. Nu sunt de acord cu astfel de apucaturi sexuale, dar jucatorul / familia trebuiau sa sesizeze imediat oup, fapta fiind o infractiune, nu clubul care nefiind institutie a statului nu avea altceva decat sa rezilieze contractele de munca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Octombrie 2022, 15:00

La GSP LIVE, Alexandra Popa a dezvăluit ce a discutat cu Rotaru, chiar înainte ca Mangia să fie demis. „Am discutat duminică și mi-a spus să nu fac nimic până marți. Ne-a rugat să nu ne ducem a doua zi la echipă. A zis să așteptăm o zi. Am simțit atunci că face ceva. Următoarea zi am văzut că Mangia a fost demis. Răzvan ne-a zis că Mangia nici nu mai venit la echipă. Am simțit că decizia a fost luată la presiunea noastră. După aceea Rotaru ne-a sunat și ne-a mulțumit că nu am făcut nimic. Mi-a zis că ce vorbit el cu Devis rămâne între ei și că Mangia a plecat deja din țară. Practic, familia jucătorului ne spune ca a determinat încheierea prematura a contractului dintre Universitatea Craiova si mangia. In mod normal, legal, familia jucătorului trebuia sa sesizeze oup. Nu a facut-o, poate le-a convenit. Urmare afirmațiilor familiei, mangia poate da in judecata jucatorul / familia acestuia deoarece i-a fost încetat contractul de minca abuziv /pe motiv de alta orientare sexuală si normal, sa ceara de la familia jucătorului diferenta de bani aferentă contractului.

Hcm27
Hcm27  •  03 Octombrie 2022, 18:24
Postat de corectorul pe 03 Octombrie 2022, 17:18

Nu ai ce sa discuti cu tine, esti ilogic tut si gata! Vorbim aici despre posibila raspundere juridica de ordin penal a clubului de fotbal din cauza tainuirii faptei, astfel cum induceai. Ceea ce ti-am demonstrat ca este exclus, avand in vedere ca sistemul nostru de drept atribuie calitate activa de a sesiza hartuirea sexuala exclusiv victimei. Am citit ce au facut maltezii, l-au suspendat. Prin comparatie, clubul oltean l-a demis, deci nu a stat pasiv. In plus, sistemul de drept din Malta o fi diferit si poate confera calitate de a sesiza o astfel de infractiune si unor terte persoane, nu cunosc -nu ma pronunt, dar stiu sigur ca dreptul nostru penal nu permite tertilor sa sesize o astfel de hartuire. E imposibil sa te conversezi cu persoane nu doar inculte, dar si lipsite de o logica suficienta cat sa poarte discutii pe varii subiecte. Adio in neant!

Adio,mon amore!Și nu uita:din când în când,în timpul liber mai pune mana pe carte și vei înțelege poate ce e de înțeles,dacă bineînțeles și vei voi sa faci acest lucru

Vezi toate comentariile (85)
Comentează