FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Reghecampf lasă acasă 4 jucători! Mihai Bălașa, printre cei care nu merg în cantonamentul din Antalya

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova // foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 08:11 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 14:37

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la Universitatea Craiova, nu va lua 4 jucători în lotul care se va deplasa în Antalya pentru cantonamentul de iarnă al echipei.

Astăzi, oltenii pleacă în cantonament, în Antalya. Acolo se vor pregăti și vor disputa câteva amicale până pe 19 ianuarie, când e programată întoarcerea în țară.

Pe parcursul cantonamentului, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu se va baza pe 4 dintre jucători, pe care a decis să-i lase în afara lotului care va face deplasarea în străinătate.

Rotaru a anunțat prioritatea #1 la CSU Craiova: „Trebuie să facem acest transfer”
CSU Craiova
Rotaru a anunțat prioritatea #1 la CSU Craiova: „Trebuie să facem acest transfer”

Laurențiu Reghecampf nu ia 4 jucători în cantonamentul din Antalya 

Este vorba despre Mihai Bălașa (26 de ani, fundaș central), Matteo Fedele (29 de ani, mijlocaș central), Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (29 de ani, atacant).

Fanatik susține că cei 4 fotbaliști nu fac parte din planurile de viitor ale lui Reghecampf. Ei pot părăsi echipa în această iarnă, în caz contrar urmând a fi trimiși la echipa a doua.

Dintre cei patru trași pe margine, doar Roman II, pentru care Universitatea a făcut eforturi financiare deosebite, plătindu-i toate operațiile și recuperarea, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Dacă nu apar oferte de la alte cluburi, clubul va încerca să rezilieze cu ei pe cale amiabilă, pentru a înceta să le mai plătească salariile.

10.000 de eurolunar câștigă Bălașa în Bănie, potrivit unor surse ale Gazetei. Ivanov, Fedele și Roman II sunt sub această sumă, dar nu mai jos de 5.000 de euro lunar

Cantonament de 150.000 de euro pentru Universitatea Craiova 

Jucătorii Universității Craiova vor fi între 3 și 19 ianuarie în Belek, Antalya, la Gloria Sport Center. Cel mai tare test îl au pe 14 ianuarie, cu Banik Ostrava.

Deplasarea se face cu o cursă charter, iar delegația va fi cazată la Gloria Sport Center, de 5 stele plus!, singurul de acest profil din Antalya.

Centrul are terenuri gazonate, săli de forță și de recuperare, săli dotate cu terenuri de baschet, volei, handbal și bazine olimpice de înot. În imediata apropiere se află un stadion cu pistă de atletism. Potrivit unor surse ale Gazetei, întreg cantonamentul costă peste 150.000 de euro!

Până pe 20 ianuarie, când vor reveni în țară, oltenii și-au propus să dispute 3 meciuri-test. Doi dintre adversari sunt deja antamați:

  • 9 ianuarie: Universitatea - Paksi
  • 14 ianuarie: Universitatea - Banik Ostrava
  • 16 ianuarie: adversarul urmează să fie stabilit

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu a ofertat un jucător din Liga 1: „Plângea să-l las la CFR. OK, să vină Petrila și Costache la schimb!”

Vin banii la clubul din Liga 1! 800.000 de euro vor intra în conturi: „Avem încredere că problemele vor fi rezolvate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cornelcc
cornelcc  •  03 Ianuarie 2022, 22:06

De unde reiese ca jiji chiar se pricepe ... nu degeaba i-a dat bani lui Balasa ca sa scape de el!

snooker
snooker  •  03 Ianuarie 2022, 14:14

"Potrivit unor surse ale Gazetei, întreg cantonamentul costă peste 150.000 de euro!" Sursa gsp fiind Erdogan insusi. Vai de capul vostru!

relu1250
relu1250  •  03 Ianuarie 2022, 11:54

Mai trebuia lasati acasa,inca vreo 5-6 non fotbalisti,in frunte cu Reghe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează