FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru lansează acuzații grave: „Suspectez că Hanca a premeditat penalty-ul din Cupă!”

Sergiu Hanca vs. Mihai Rotaru
Sergiu Hanca vs. Mihai Rotaru

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 18:35 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 10:46

Sergiu Hanca (30 de ani) l-a scos din pepeni pe Mihai Rotaru cu memoriul depus la Ligă și solicitarea de reziliere a contractului cu Universitatea Craiova, plus despăgubiri. Patronul îl acuză că a încercat să provoace un 11 metri, cu Ocna Mureș (1-1), ca să-l enerveze pe Mirel Rădoi.

Sergiu Hanca e back in business la Universitatea Craiova. Pe teren! A scăpat și de Mirel Rădoi, cel care-l suspendase înaintea meciului cu Rapid, din 12 noiembrie, numai că ex-dinamovistul mai are „un meci” de rezolvat. Cel cu Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru face acuzații grave la adresa lui Sergiu Hanca

Finanțatorul clubului s-a dezlănțuit după ce a aflat că Hanca a depus acte la Comisii, pentru a deveni jucător liber. Și i-a adus acuzații desebit de grave, insinuând că ar fi încercat să provoace un penalty în penultimul meci din Cupa României, la Ocna Mureș (1-1), pentru a-l scoate din sărite pe Rădoi.

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, ci un lucru prin care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. Avea o divergență cu Rădoi, știa că Rădoi e impulsiv. 

Suspectez în acest moment chiar că, la Ocna Mureș, Hanca a premeditat acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș. A vrut să îl facă pentru a-l enerva pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment”, a spus Rotaru într-o intervenție în emisiunea „Fanatik Superliga”.

Mihai Rotaru: „Nu și-a bătut nimeni joc de Hanca”

Patronul Craiovei nu s-a oprit aici cu acuzele la adresa mijlocașului: „Acum două zile era în totalitate în programul echipei. Am avut ședință cu ei, cu tot grupul. A fost de față. 

După ce a văzut că a plecat Rădoi și că nu mai e nicio presiune, deci nu mai poate premedita o reziliere, să ia despăgubiri, la 12:43 a venit și a cerut despăgubiri și rezilierea contractului pe motiv că clubul îl forțează fără justă cauză. 

Or, el și-a luat salariul, a fost în lot, a stat în cantonament, are camera lui, nu și-a bătut joc nimeni de el. Că a jucat sau nu, a fost decizia antrenorului”.

Hanca fusese suspendat de Rădoi alături de Andrei Ivan, de Jovan Markovic și de Ionuț Vînă, antrenorul invocând la vremea respectivă „motive disciplinare”. Înaintea restanței din deplasare cu Chindia (1-1), disputată pe 29 noiembrie, Mirel i-a reprimit pe toți la pregătiri. Dar la Ploiești nu l-a luat decât pe Ivan. 

În ziua meciului, Hanca și-a luat soția și copiii și s-au dus cu toții la film. Contactat ulterior de Gazetă, pentru a lămuri situația, ex-dinamovistul a spus că nu poate vorbi: „Scrieți ce vreți, nu mă interesează. Chiar vă urez spor la treabă!”

Două milioane de eurodespăgubiri solicită Hanca de la clubul Universitatea Craiova și rezilierea contractului scadent în 2025

Mai multe știri despre Universitatea Craiova: 

Câți bani pune la bătaie Mihai Rotaru pentru noile ținte ale Universității Craiova » Am aflat toate detaliile

E alertă în Bănie! De teamă să nu-și piardă suporterii, Mihai Rotaru a apelat la 3 mișcări de urgență!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
george.br
george.br  •  10 Decembrie 2022, 13:09
Postat de prazberg pe 10 Decembrie 2022, 05:20

Sper, altfel ramane la echipa si primeste salariu lunar, ca la noi se plateste. Pe voi nu va vad in Liga 1 sezonul viitor =)) tu si george v-ati primit salariile restante vad, ca ati disparut de aici cateva luni.

Nu ne vezi pentru ca nu poti, sau nu vrei?

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Decembrie 2022, 10:40
Postat de kuba13 pe 09 Decembrie 2022, 20:46

Sergiu, i-ai banii la fraudat0rul ANPR si pleacă de la Mogoșoaia!

Taica-mare: citeste si tu aici. Povestea lui Sergiu Hanca! Cum a ajuns mureșeanul de la un fotbalist obscur la națională! Căsătoria i-a dat un imbold. Si: ia-ti pastileleeeeee! Plictisesti!

prazberg
prazberg  •  10 Decembrie 2022, 05:20
Postat de kuba13 pe 09 Decembrie 2022, 20:46

Sergiu, i-ai banii la fraudat0rul ANPR si pleacă de la Mogoșoaia!

Sper, altfel ramane la echipa si primeste salariu lunar, ca la noi se plateste. Pe voi nu va vad in Liga 1 sezonul viitor =)) tu si george v-ati primit salariile restante vad, ca ati disparut de aici cateva luni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează