FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ-STEAUA 1-1

Unsprezece suporteri au fost sancţionaţi după derby-ul CFR-Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj-Napoca a anunţat astăzi ce sancţiuni au fost aplicat împotriva suporterilor turbulenţi care au provocat incidente în derby-ul CFR-Steaua.

Un grup de şapte suporteri ai echipei CFR au ameninţat oamenii de ordine din cadrul firmei de pază PP Protect şi au aruncat cu obiecte în aceştia.În urma analizării înregistrărilor video au fost identificate şi sancţionate persoanele implicate în conflict.

Astfel, C. Norbert, de 25 de ani, V. Istavan, de 19 de ani, T. Zoltan, de 21 de ani, C. Rareş, de 20 de ani, şi G. Claudiu, de 22 de ani, toţi din Cluj-Napoca, au fost amendaţi cu câte 250 de lei şi li s-a interzis accesul la meciurile de fotbal pe o perioadă de şase luni pentru ameninţarea cu acte de violenţă a personalului de ordine şi siguranţă.

De asemenea, G. Richard, în vârstă de 19 ani, din Cluj-Napoca, a fost sancţionat pentru ameninţarea cu acte de violenţă a personalului de ordine şi siguranţă, dar şi pentru că şi-a ascuns faţa cu un fular ca să împiedice identificare.

U. Albert, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, a fost sancţionat pentru ameninţarea cu acte de violenţă a personalului de ordine şi siguranţă şi pentru că a aruncat cu un steag în personalul de ordine şi siguranţă.

Cei doi au primit câte o amendă de o mie de lei şi s-a dispus interzicere accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an.

Totodată, înaintea începerii partidei de fotbal, patru persoane, trei din Bucureşti şi una din Cluj-Napoca, au fost sancţionate cu o mie de lei fiecare pentru vânzarea la suprapreţ a biletelor de acces în stadion.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  04 Martie 2010, 22:48

Blonzi mai sunt unii pe aici si cu doi neuroni. Noul stadion NU SE FACE CU BANI DIN BUGETULŞ LOCAL!!!!!! Asta pentru ca nu il construiesti primaria! Asa ca daca habar nu aveti macar aveti decenta si taceti.

 •  04 Martie 2010, 20:29
Postat de pe 04 Martie 2010, 17:49

Momentan CFR e pe locul 3 la nr de abonati (4000) asa ca pana la 100 mai e cale lunga. In ceea ce priveste stadionul, acesta nu va fi a lui U si va fi al Clujului si care tocmai zilele acestea isi cauta numele de botez.

mai doresc sa mentzionez ca acel stadion se face pe baza contributziilor fiecarui cetatzean la bugetul local deci si al celor care nu il vor folosi niciodata adica al CFR-ristilor,dar noi nu ne-am apucat nici odata sa facem prea mare gargara di asta desi se pot strange usor semnaturiipentru oprirea constructiei din nenumarate motive,CREDETZI-MA!!asa ca un pic de bun simtz din partea unor oligoizi agramatzi si incompetentzi ar fi binevenit!!

 •  04 Martie 2010, 17:49

Momentan CFR e pe locul 3 la nr de abonati (4000) asa ca pana la 100 mai e cale lunga. In ceea ce priveste stadionul, acesta nu va fi a lui U si va fi al Clujului si care tocmai zilele acestea isi cauta numele de botez.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează