FOTBAL  »  Superliga  »  

Unul dintre cei trei acuzaţi pentru furtul maşinii lui Gigi Becali a fost eliberat

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Tinel Niculae, unul dintre tinerii acuzaţi că ar fi participat la furtul maşinii lui Gigi Becali, a fost pus în libertate la începutul acestei luni de Tribunalul Bucureşti, după ce s-a constatat că în cazul său măsura arestării preventive a încetat de drept.

"Admite recursul formulat de inculpatul Niculae Tinel împotriva încheierii de şedinţă din 22.05.2009 pronunţată de Judecătoria Sector 1 Bucureşti. În baza art. 140 alin. 1 lit. a C.p.p. constată încetarea de drept a măsurii arestării preventive a inculpatului Niculae Tinel şi dispune punerea de îndată în liberate a inculpatului.

Respinge ca nefondate recursurile formulate de inculpaţii Stan Constantin David şi Mihalache Paul Sorin împotriva aceleiaşi încheieri de şedinţă a Judecătoriei Sector 1 Bucureşti. Obligă pe inculpaţii Stan Constantin David şi Mihalache Paul Sorin la câte 30 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti din 1 iunie prin care a fost pus în libertate Tinel Niculae şi s-a prelungit arestul preventiv în cazul lui David şi Mihalache. În cazul ultimilor doi, instanţa a considerat că s-a depus în termen legal.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  11 Iunie 2009, 21:21

scoate ti un pic din context faptul ca becali crediteaza Steaua si asta nu e decat o stire despre interlopi.

 •  11 Iunie 2009, 19:13

ba da ce stire din sport SENZATIONALA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează