FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unul s-a întors, altul e dezertor! » Jucătorul de la FCSB și-a închis telefoanele și nu e de găsit de șefii roș-albaștri

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 09:08

Jakolis a reluat pregătirile alături de steliști la munte, în schimb William de Amorim refuză să se prezinte la echipă și e amendat pentru fiecare zi de întârziere cu 500 de euro.  

Antonio Jakolis la întors la FCSB și a intrat direct în pâine în cantonamentul echipei din Brașov. Croatul de 26 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Apollon Limassol, unde a avut prestații foarte bune, dar ciprioții nu și-au permis să-l păstreze.

Oficialii vicecampioanei au cerut 500.000 de euro pentru un transfer definitiv al mijlocașului de 26 de ani, care a marcat pentru Apollon 5 goluri și a oferit 15 pase decisive în 43 de meciuri, în toate competițiile. Deși inițial se vorbea de un nou împrumut al acestuia, Jakolis a respectat contractul și s-a întors la FCSB, iar de două zile face antrenamente cot la cot cu restul steliștilor.

Îi "rupe" la antrenamente

În cantonamentul de la Brașov, jucătorii nu sunt menajați în niciun fel, iar nou-veniții, Moruțan, Qaka și Jakolis, plus puștii de la echipa a doua, s-au lovit de duritatea antrenamentelor de la FCSB.

Stagiul de pregătire de la munte se va termina pe 28 iunie, apoi fotbaliștii vor avea doar câteva zile de vacanță, apoi vor pleca începând cu 1 iulie în Olanda, pentru două săptămâni. La Apeldoorn, acolo se vor caza, FCSB va avea patru meciuri amicale cu Ajax, PAOK, FC Bruges și Al Gharafa.

500 de euro ziua de întârziere

Dacă Jakolis s-a întors sub comanda lui Dică la Brașov, nu aceeași situație se întâmplă în cazul lui William de Amorim. Brazilianul nu cedează în conflictul pe care-l are cu oficialii vicecampioanei, iar după ce i-a expirat împrumutul la turcii de la Kayserispor, mijlocașul refuză să vină în România.

Jucătorul și-a închis telefoanele, nu e de găsit de șefii roș-albaștri, iar pentru fiecare zi lipsă de la echipă, urmează să fie sancționat cu câte 500 de euro!

În iarnă, atunci când a fost luat de Șumudică în Turcia, De Amorim a plecat cu scandal și i-a atacat pe cei din conducere pentru perioada petrecută în tricoul roș-albastru. În urmă cu doi ani, FCSB a plătit 700.000 de euro celor de la Astra pe De Amorim, însă jucătorul a intrat în dizgrația patronului după evoluțiile slabe. 

Alibec în stand-by

Dorit de Marius Șumudică la Al Shabab, în Arabia Saudită, viitorul lui Denis Alibec este incert, fiind probleme în perfectarea transferului. "Nu depinde numai de mine. Cei de la club urmăresc foarte atent tot ce se întâmplă și au văzut ce s-a petrecut cu Denis în ultimul an. Nu eu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec: n-a jucat, n-a marcat! Sunt probleme pe care eu nu pot să le șterg cu buretele!", a spus Șumudică. În schimb, Dică rămâne ferm pe poziții. Nu l-a luat în cantonamentul din Brașov, se pregătește cu echipa secundă la Berceni și nu există nicio șansă de împăcare între cei doi. "E exclus ca eu să mai colaborez cu el" e concluzia antrenorului de 38 de ani.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  22 Iunie 2018, 15:01

De data asta despre Jakolis...inca o ciudatenie...toata presa sportiva vorbea ca pretul fixat de Steaua este mic si cipriotii o sa sara imediat cu banii...uite ca este inca o teapa jurnalistica...nu mai mergeti mocca in Cipru...paretea mea!

ray51
ray51  •  22 Iunie 2018, 12:15

Alibec trebuia sa se ajute singur. Numai el este vinovat de 'intarzierea' lui mintala. N-are decat sa copilareasca pe langa bolidul achizitionat cu bani grei...

ares123
ares123  •  22 Iunie 2018, 11:13
Postat de poison_2 pe 22 Iunie 2018, 11:08

Hahaha! Numai vesti proaste pt ficisibi-sti! Au ajuns sa se roage de arabi si de Sumudica ca sa il cumpere pe Alibec. Acum un al il idolatrizau, acum e prin Berceli, la sediu FC FCSB. Hahahaha! Ce porcarie de club! Ce tarla!

Ai aparut ciorbare, dar cu intarziere...azi faci foamea..:::)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează