FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 29 OCTOMBRIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

UPDATE A fost făcut anunțul oficial » Unde se dispută meciul CS U - FCSB

Foto: Fecebook/CNI
Foto: Fecebook/CNI

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 09:51

CS U Craiova a anunțat oficial că meciul cu FCSB de duminică se va disputa la Severin, iar inaugurarea noii arene din Bănie va avea loc la începutul lunii noiembrie, la un meci amical cu Slavia Praga, așa cum GSP.RO a anunțat aseară în exclusivitate.

update 11:40

Informația a fost publicată pe site-ul oficial al oltenilor, iar motivul pentru care meciul se va juca la Severin este acela că lucrările de recepție la noua arenă nu au fost finalizate.

"Deși toate părțile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepția stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunțarea schimbării stadionului considerat «acasă», vă anunțăm cu regret, dar și cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin", informează csuc.ro.

Știre inițială

Compania Națională de Investiții a anuțat pe pagina de facebook faptul că a demarat recepția la terminarea lucrărilor de pe noul stadion al Craiovei, iar procesul va dura câteva zile.

Recepția a început luni, 23 octombrie, însă CNI nu a oferit o dată clară referitoare la finalul acestor ultime verificări, însă este puțin probabil ca ele să fie terminate înaintea meciului cu FCSB, de duminică. În aceste condiții, sunt șanse foarte mari ca duelul cu roș-albaștrii să se dispute la Severin.

"În 23.10.2017 am început recepția la terminarea lucrărilor pe arena din Bănie, împreună cu reprezentanți ai constructorilor, proiectantului, beneficiarului, ISC, ISU. Dată fiind complexitatea lucrărilor, verificăm modul de execuție al acestora şi estimăm că procesul va dura câteva zile", a anunțat CNI.

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a afirmat marți că singurul document care lipsește înainte de inaugurare este certificatul de securitate.

"Stadionul este în regulă, mai lipsește doar certificatul de securitate. E ultimul act necesar pentru a se juca la Craiova. Sunt optimist că putem juca la Craiova. Nu ne-a spus nimeni că «nu se poate». Din ce ştiu eu, ne apropiem de 10.000 de abonamente vândute. Ar fi păcat să nu jucăm duminică la Craiova", a spus Marcel Popescu.

Meciul dintre CS U Craiova și FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
sexilian
sexilian  •  26 Octombrie 2017, 09:33

cine acorda pripasilor lui guragoala altceva decat DISPRET nu se poate considera OM INTREG,cum sa inaugureze o BIJUTERIE,reprezentanta unor PUSCARIASI,BRRRRRRRRRRR........

prazburg1948
prazburg1948  •  25 Octombrie 2017, 21:08
Postat de Trainstation Robertinia pe 25 Octombrie 2017, 13:29

Onoarea e a voastra sa jucati cu steaua da voi de cand ati fost luati de dinamo prin cozile alea de topor aveti normal acelasi limbaj *** penibil .... cu asta v ati pierdut si ultimii admiratori din tara ramasi din trecut si santeti niste oarecari prazari !@@@

Onoare sa jucam cu Steaua? Pai ce sa caute Craiova, clasata in top3, sa joace cu o echipa din liga a IV-a? Onoarea ar fi de partea Stelei!

prazburg1948
prazburg1948  •  25 Octombrie 2017, 21:04
Postat de adyy25 pe 25 Octombrie 2017, 19:49

Le era frica oltenilor. Le strica Steaua inaugurarea. De ce sa se riste? Asa, un amical...... da, asa se face :))))

De ce le-ar fi frica? *** a castigat marea majoritate a meciurilor cu noi cu arbitri. Chiar atat de prosti sau increzuti sunteti incat nu va dati seama ca avem o echipa puternica? Daca se juca pe Oblemenco duminica plecati batuti si pe teren si de suporteri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează